Written by 2:01 pm Διάφορα

9 λάθη που κάνουν οι οδοντίατροι: Λάθος πρώτο

9 λάθη που κάνουν οι οδοντίατροι: Λάθος πρώτο

Ποια είναι τα 9 λάθη που κάνουν οι οδοντίατροι όταν προωθούν τις οδοντιατρικές υπηρεσίες τους;

Λαθος πρωτο: Λαθος θεση του οδοντιατρειου η του οδοντιατρου.

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι φοιτητές αποφοιτούν από την Οδοντιατρική Σχολή και γίνονται οδοντίατροι. Κάθε μήνα, σε κάθε πόλη και σε κάθε περιοχή ανοίγει μία νέα κλινική, και μερικές φορές αρκετές κλινικές στο ίδιο κτήριο.
Ο μάχη με τους ανταγωνιστές γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, το πρόγραμμά σας αρχίζει και γεμίζει κενά.
Ποιος είναι ο λόγος, λοιπόν, που κάποιοι στην οδοντιατρική αγορά προσπαθούν να επιβιώσουν ρίχνοντας τις τιμές τους πολύ χαμηλά, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που χρειάζεται να τηλεφωνήσεις 2 μήνες πριν για ραντεβού και μάλιστα οι υπηρεσίες τους κοστίζουν αρκετά;
Είναι ο ίδιος λόγος που οι ασθενείς έρχονται σε εσάς. Επειδή ο ανταγωνιστής σας είναι μία στάση του λεωφορείου μακρύτερα ή επειδή εσείς είστε φθηνότεροι. Εξάλλου, μόλις οι ασθενείς σας βρουν μία κλινική που είναι πιο κοντά τους από τη δική σας, θα πάνε κατευθείαν εκεί.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των οδοντιάτρων είναι η έλλειψη της επιθυμίας για τη σωστή τοποθέτηση του ιατρείου τους μεταξύ των άλλων. Λίγοι από τους ηγέτες λαμβάνουν υπόψιν τους σοβαρά την ακόλουθη ερώτηση:
Πώς μπορούν να ανταγωνιστούν τη γειτονική οδοντιατρική κλινική και να κάνουν τον ασθενή να επιλέξει τη δική τους;
Συμπέρασμα: Αν δεν σκεφθείτε σοβαρά το θέμα του ανταγωνισμού, τότε οι ανταγωνιστές σας θα το κάνουν με αποτέλεσμα να κερδίσουν όλους τους ασθενείς της περιοχής.
Πηγή: https:// sigma- implants. com/ content/ 63- critical- mistakes- dentists

(Visited 98 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close