Written by 1:11 pm Διάφορα

Στη λίστα με τις 100 καλύτερες η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών!

Στη λίστα με τις 100 καλύτερες η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών!

Η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών κέρδισε μια θέση στη λίστα της Σαγκάης ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου! Η λίστα της Σαγκάης επιλέγει με βάση αυστηρά επιστημονικά κριτήρια, τα οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολής, κ. Φοίβο Μαδιανό πληρούν οι καθηγητές και γενικά το προσωπικό της σχολής, οι οποίοι εκτελούν αξιοθαύμαστο έργο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Σχολή.

Διάκριση και για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Οδοντιατρικής Αθηνών!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σχολής, κ. Φοίβο Μαδιανό, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Παιδοδοντιατρικής έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα 4 καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα για την Παιδοδοντιατρική στην Ευρώπη.

Η κατάσταση στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών

Μετά το κλείσιμο της Σχολής για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις ελλείψεις σε υλικά και κλινικές προμήθειες, η κυβέρνηση αποφάσισε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 200.000 για να εξοπλιστούν οι κλινικές της Σχολής. Έτσι, πρόσφατα, η Σχολή άνοιξε κανά και εξυπηρετεί ασθενείς.
Όσον αφορά στον κίνδυνο του να χάσουν οι φοιτητές το εξάμηνο, λόγω των στάσεων εργασίας των μελών ΔΕΠ της σχολής, ο κ. Μαδιανός τονίζει ότι στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η παράταση της εκπαίδευσης, ώστε να συμπληρωθούν οι 13 εβδομάδες κλινικής άσκησης και οι φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους χωρίς καμιά καθυστέρηση.
Πηγή:protothema.gr

(Visited 21 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close