Written by 12:15 pm Εκδηλώσεις, Εκπαίδευση

Πώς να γίνεις καλύτερος ομιλητής οδοντιατρικών συνεδρίων!

Πώς να γίνεις καλύτερος ομιλητής οδοντιατρικών συνεδρίων!

Η καθοδήγηση, η διαπροσωπική ατμόσφαιρα, και η διάδραση μεταξύ ομιλητή και ακροατηρίου είναι ορατά, εάν ο ομιλητής όχι μόνο έχει κάτι σημαντικό να πει, αλλά επίσης έχει και έναν τρόπο διασκεδαστικό που κερδίζει την προσοχή των άλλων.

Πως να γινεις καλυτερος ομιλητής οδοντιατρικων συνεδριων!

Καντο τοσο διασκεδαστικο οσο και επιμορφωτικο!

Η μάθηση σε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία είναι πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

Δειξε τον ενθουσιασμο σου!

Έχετε κάτι που θεωρείτε σημαντικό να μεταφέρετε στους άλλους; Είστε ενθουσιασμένοι γι’αυτό; Δείξτε το.
Κάντε τους ανθρώπους στο ακροατήριο σας να δεθούν μαζί σας, λέγοντας τους μια προσωπική σας εμπειρία ή κάποιο αστείο περιστατικό που σας συνέβη.

Απεφυγε τις διαφανειες και τις σημειωσεις σου!

Μην διαβάζετε από τις διαφάνειες και τις σημειώσεις που έχετε ετοιμάσει. Είναι βαρετό να επαναλαμβάνεται κάτι που οι άλλοι ήδη έχουν διευκρινήσει από την παρουσίαση σας.
Μην παντρεύεστε την παρουσίαση σας, λοιπόν! Οι διαφάνειες χρησιμεύουν ως οργανωτικός οδηγός, αλλά μην φοβηθείτε να αποκλίνετε αν δείτε πως κάποια άλλη κατεύθυνση εγείρει το ενδιαφέρον της ομάδας. Μερικές φορές τα θέματα που προκύπτουν από τη συζήτηση είναι πιο σημαντικά από εκείνα που είχατε σχεδιάσει να παρουσιάσετε.

Μιληστε με το ακροατηριο σας!

Μην μιλάτε απλώς στο ακροατήριο σας. Μιλήστε μαζί τους. Μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε ενδιάμεσα και να εμπλέξετε ανθρώπους μεμονωμένα στην συζήτηση.
Μια από τις σημαντικότερες αρχές της διαπροσωπικής επικοινωνίας είναι ότι οι άλλοι αισθάνονται πως μετακινούνται στο κέντρο της προσοχής, γεγονός το οποίο τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί.
Πηγή: http://www.dentistrytoday.com/news/todays-dental-news/item/2079-how-to-be-a-better-dental-speaker

(Visited 12 times, 1 visits today)

Last modified: June 15, 2017

Close