Written by 10:21 am Διάφορα

Οι εθελοντές ενδοδοντιστές στη Τζαμάικα!

Εδώ και ένα χρόνο, οι εθελοντές ενδοδοντιστές και οι ντόπιοι ενδοδοντιστές έχουν σώσει περισσότερα από 100 δόντια ασθενών που το είχαν ανάγκη στην παραλία Treasure της Τζαμάικα. Στα πλαίσια του προγράμματος της Αμερικανικής Εταιρείας Ενδοδοντιστών, οι εθελοντές παρείχαν δωρεάν θεραπείες απονεύρωσης κατά τη διάρκεια τριών ταξιδιών στην τοπική οδοντιατρική κλινική.
Οι εθελοντές ενδοδοντιστές στη Τζαμάικα!

Οι εθελοντες ενδοδοντιστές στη Τζαμαικα!

Υπό την καθοδήγηση των Dr. William Griffin και Dr. James Carney, οι εθελοντές εργάστηκαν στην Κλινική Helping Hands στην Παραλία Treasure, μια πρώην εκκλησία που τώρα έχει μετατραπεί σε οδοντιατρική κλινική.
Εκτός από την παροχή φροντίδας, οι εθελοντές εκπαίδευσαν τους ασθενείς σχετικά με τα οφέλη της διάσωσης των δοντιών τους και βρίσκονταν σε συνεχή συνεργασία με γενικούς οδοντιάτρους και προ-διδακτορικούς φοιτητές από τις Η.Π.Α., ενισχύοντας έτσι την κατανόηση τους για την ειδικότητα.
Οι εθελοντές ενδοδοντιστές στη Τζαμάικα!
Οι εταιρείες Seiler Microscope and ManufacturingBrasseler USA και Patterson Dental Supply προσέφεραν τον εξοπλισμό για να μπορέσουν οι ομάδες του ιδρύματος να προσφέρουν ποιοτική φροντίδα.
Η Εταιρεία έχει χρηματοδοτήσει 4 διεθνή ταξίδια για το 2017. Αυτές οι επιχορηγήσεις θα καλύψουν το κόστος του ταξιδιού και της διαμονής της Τζαμάικα δύο ντόπιων και ενός ειδικού ενδοδοντιστή, καθώς και την άδεια άσκησης επαγγέλματος στη χώρα, την ιατρική τους ασφάλιση και άλλα προληπτικά μέτρα.
Πηγή: http://www.dental-tribune.com/articles/news/americas/34179_foundation_for_endodontics_supports_dental_charity_in_jamaica.html
 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close