Written by 8:35 am Διάφορα

Η Ντακότα Τζόνσον εξηγεί πώς έκλεισε το κενό στα δόντια της

Η Ντακότα Τζόνσον εξηγεί πώς έκλεισε το κενό στα δόντια της

Ορισμένοι διάσημοι είναι γνωστοί για κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Ένα παράδειγμα είναι και η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, η οποία δεν είναι διάσημη μόνο για το ρόλο της ως Αναστάζια στην τριλογία “50 αποχρώσεις του γκρι” αλλά και για το κενό που έχει – ή μάλλον είχε – στα μπροστινά της δόντια.

Η Ντακότα Τζόνσον εξηγεί πώς έκλεισε το κενό στα δόντια της

Τώρα, οι θαυμαστές της αναρωτιούνται τι έγινε με αυτό που ήταν κατά γενική ομολογία, το πιο σέξυ χαρακτηριστικό της ηθοποιού.

Σε μια συνέντευξή της με τον Jimmy Fallon, η 29χρονη ηθοποιός από το Τέξας, εξήγησε ότι υπάρχει ιατρικός λόγος για την εξαφάνιση του κενού μεταξύ των δοντιών της.

Από τότε που ήμουν 13 ετών είχα μόνιμα σιδεράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των δοντιών μου. Επειδή άρχισα να έχω πολλά προβλήματα με τον λαιμό μου πρόσφατα, η ορθοδοντικός μου αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να μου αφαιρέσει τα σιδεράκια για να δούμε εάν αυτό θα με βοηθούσε. Τελικά, το κενό στα δόντια έκλεισε από μόνο του και λυπήθηκα αρκετά“, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της, η 29χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι, προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι το σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της ακολουθώντας και πάλι μια διαδικασία με σιδεράκια.

Πηγή: dental-tribune

(Visited 145 times, 2 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close