Written by 4:06 pm Προϊόντα

Ανανεώστε την κλινική σας με το Πανοραμικό Σύστημα I-MAX

Ανανεώστε την κλινική σας με το Πανοραμικό Σύστημα I-MAX

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία απεικόνισης 3-D έκαναν ότι ήταν κάποτε μια πανάκριβη αγορά να είναι σήμερα μια προσιτή και πολύτιμη αναγκαιότητα για κάθε προνοητικό οδοντίατρο. Η Owandy Radiology, ένας κορυφαίος ευρωπαίος κατασκευαστής οδοντιατρικού εξοπλισμού ακτινογραφίας και λογισμικού απεικόνισης για πάνω από 20 χρόνια, παρουσιάζει τώρα το I-Max 3D σε όλους τους οδοντιατρικούς αντιπροσώπους και διανομείς στη Γερμανία.

Ανανεωστε την κλινικη σας με το Πανοραμικο Συστημα Ι-ΜΑΧ

Η συσκευή είναι το αποτέλεσμα απαράμιλλης τεχνολογίας και κατασκευαστικής εμπειρίας. Με τον εξελιγμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, το I-Max 3D παρέχει επαναστατική τεχνολογία και ολοκληρωμένη απόδοση σε οικονομική τιμή.
Με βάρος μόλις 66 κιλών και ένα εξαιρετικά εύκολο σύστημα εγκατάστασης, το κομψό και ελαφρύ I-MAX παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο και απαιτεί μόνο έναν τεχνικό για την εγκατάστασή του.
Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο εξαιρετικά γρήγορα, και μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο του οδοντιάτρου χωρίς κάποιον ειδικό υπολογιστή. Από τις αρχές του 2016, πάνω από 500 μονάδες I-MAX έχουν εγκατασταθεί στην Ευρώπη. Το I-Max 3D προσφέρει πολλά περισσότερα από έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, φιλικό προς το χρήστη.
Είναι εξοπλισμένο με έναν κωνικό αισθητήρα δέσμης 3D, ο οποίος σας επιτρέπει να αποκτήσετε υψηλής ευκρίνειας εικόνες (87 μm) για κάθε ακτινογραφία. Με ενσωματωμένο το ALI-S (Automatic Layers Integration System), η μονάδα καθιστά τη διαδικασία διάγνωσης σημαντικά ασφαλέστερη και ευκολότερη, καθώς μπορείτε να δείτε τις κλινικές και ανατομικές λεπτομέρειες με τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Με έξυπνη και φιλική για το χρήστη επιφάνεια διάδρασης, τα εργαλεία απεικόνισης της μονάδας και τα φίλτρα ενίσχυσης ενσωματώνονται αυτόματα στο λογισμικό ελέγχου. Το ισχυρό λογισμικό QuickVision 3D που προσφέρεται με τη μονάδα διευκολύνει τον λεπτομερή σχεδιασμό, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώσετε την τοποθέτηση του εμφυτεύματος και να εισάγετε αρχεία STL από το εργαστήριο και την ενδο-στοματική σας κάμερα.
Το QuickVision 3D διαθέτει λειτουργίες αιχμής και είναι ιδανικό για γρηγορότερη, ασφαλέστερη και περισσότερο αποτελεσματική εμφυτευματική οδοντιατρική.
Η Owandy Radiology σας προσκαλεί στο stand της στο 2017 International Dental Show, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 21 μέχρι και τις 25 Μαρτίου. Το stand είναι το A030 B031 στο Διάδρομο 11.1, όπου οι εκπρόσωποι θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.
Πηγή: http://www.dental-tribune.com/articles/business/europe/33079_keep_your_clinic_ahead_with_the_i-max_panoramic_system.html

(Visited 21 times, 1 visits today)

Last modified: February 8, 2017

Close