Written by 3:55 pm Επιστημονικά Νέα

5 λόγοι για να βάλετε απευθείας όψεις στους ασθενείς!

5 λόγοι για να βάλετε απευθείας όψεις στους ασθενείς!

Εδώ θα βρείτε 5 λόγους για τους οποίους οι απευθείας όψεις μπορούν να ανανεώσουν το οδοντιατρείο σας.

#1: Πολλοι ασθενεις δεν μπορουν να αντεξουν οικονομικα τις εκτενεις αισθητικες οδοντιατρικες θεραπειες

Όταν ένας ασθενής θα ακούσει ότι μία αισθητική οδοντιατρική θεραπεία θα του κοστίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, το πιθανότερο είναι να απαντήσει κάτι του τύπου “Θα το σκεφτώ” και να μην ξανάρθει.
Από την άλλη, η θεραπεία με συστήματα άμεσων όψεων είναι πιο οικονομική.

#2: Τοσο οι οδοντιατροι οσο και οι ασθενεις εκτιμουν την “Οδοντιατρικη της ιδιας μερας”

Ας το παραδεχτούμε: οι ασθενείς προτιμούν τις λιγότερες δυνατές επισκέψεις στον οδοντίατρο. Αυτό είναι δυνατό με την εφαρμογή απευθείας όψεων στα δόντια, το οποίο μπορεί να γίνει σε μία ή δύο επισκέψεις και να επιφέρει τεράστια βελτίωση στο χαμόγελο του ασθενή.

#3: Μια ή δυο όψεις συχνα μπορουν να διορθωσουν το αισθητικο προβλημα του ασθενη

Με τις απευθείας όψεις προσφέρετε οικονομικές υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής και οι ασθενείς γίνονται πιο δεκτικοί σε αυτές.

#4:  Μπορειτε να εκπαιδευσετε τους ασθενεις σας και να εκπληρωσετε τις προσδοκιες τους

Οι ασθενείς συχνά αισθάνονται πως θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών τους αλλά δεν θέλουν να καταστρέψουν τα υγιή τους δόντια προκειμένου να τα κάνουν να φαίνονται καλύτερα.
Επίσης, οι ασθενείς θέλουν να γνωρίζουν όσα περισσότερα γίνεται για το τελικό αποτέλεσμα και αν αυτό θα εκπληρώσει τις προσδοκίες τους.

#5: Οι απευθειας οψεις θα αυξησουν την αυτοπεποιθηση τοσο τη δικη σας οσο και του ασθενη σας

Με τη νέα γενιά των απευθείας όψεων, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη ότι θα πετύχετε αποτελέσματα μακράς διαρκείας που θα είναι ανθεκτικά και δεν θα “λεκιάζουν” εύκολα.
Το καλύτερο από όλα είναι ότι η διαδικασία αυτή δεν απαιτεί πολύ χρόνο στην οδοντιατρική καρέκλα, αφού το υλικό δεν κολλάει στα εργαλεία ή στα γάντια σας.

Αν ψάχνετε να αυξήσετε τις υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής που προσφέρετε ή να βρείτε περισσότερους ασθενείς που να θέλουν τις θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής, ήρθε η ώρα να ρίξετε μία δεύτερη ματιά στα συστήματα άμεσων όψεων που παρέχουν μακράς διαρκείας, φυσικά αποτελέσματα.

Πηγή: http://www.dentalproductsreport.com/dental/article/5-reasons-you-should-do-direct-veneers?page=0,0

(Visited 25 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close