Written by 5:17 pm Διάφορα

Έλληνας οδοντίατρος χαρίζει την περιουσία του στον Πούτιν!

οδοντίατρος χαρίζει περιουσία στον Πουτιν

Ο Έλληνας οδοντίατρος από την Καρδίτσα Βάιος Κακαργιάς αποφάσισε να χαρίσει στην κυβέρνηση της Ρωσίας 100 στρέμματα από την περιουσία του, τα οποία βρίσκονται στα σύνορα των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.

Ελληνας Οδοντίατρος χαριζει την περιουσια του στη ρωσικη κυβερνηση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναδημοσιεύει ρώσικη ιστοσελίδα, η εθνική υπηρεσία ενημέρωσης της ρωσικής ομοσπονδίας αποκαλύπτει ότι η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ότι τα έγγραφα βρίσκονται στην Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος τους, όπως φαίνεται να δήλωσε ο Έλληνας οδοντίατρος Βάιος Κακαργιάς.
Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της δωρεάς αυτής, καθώς επίσης ούτε και η νομοθεσία κάτω από την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η εν λόγω μεταβίβαση.
Είναι αξιοσημείωτο, βέβαια, ότι στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, υπήρχε βουλευτής της Χρυσής Αυγής με αυτό το όνομα και τη συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα…
Πηγή: http :// www . newsit. gr /topikes- eidhseis/ Karditsa- Xarizei- tin- perioysia -toy -ston- Poytin- I- dorea- toy- Vaioy- Kakargia- sti- rosiki- kyvernisi- Foto- /63 34 22

(Visited 38 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close