Written by 12:39 pm Διάφορα

Οδοντιατρική Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Οδοντιατρική Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Επιστημονική οδοντιατρική  ημερίδα πραγματοποιήθηκε  ο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Μαίναλον στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν, είχαν να κάνουν με την εφαρμογή της διαστρωματικής τεχνικής σύνθετων ρητινών για την αντιμετώπιση αισθητικών και λειτουργικών προβλημάτων στην πρόσθια αισθητική ζώνη. Το θέμα «Όψεις σύνθετης ρητίνης – Αλλαγή σχήματος δοντιών – Κλείσιμο μεσοδοντίων διαστημάτων» εισηγήθηκαν οι κυρίες Χ. Παξιμαδά και Μ. Αναγνώστου.

Έπειτα, το θέμα το οποίο αναπτύχθηκε είχε να κάνει με τις άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις οπισθίων με σύνθετες ρητίνες από τις κυρίες Χ. Παξιμαδά και Μ. Αναγνώστου και, τέλος, ο κ. Γ. Δουβίτσας εισηγήθηκε το θέμα «Η αισθητική μαλακών μορίων περιστοματικής περιοχής – Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως».

Ο κ. Ο Πάνος Γιαλαμάς, πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας δήλωσε: “Ο σκοπός αυτών των δράσεων είναι η συνεχής επιμόρφωση των οδοντιάτρων καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται” καθώς επίσης και ότι: “Οι Τριπολιτσώτες είναι τακτικοί στις επισκέψεις τους στον οδοντίατρο, αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης”.

Πηγή

(Visited 11 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close