Written by 10:58 am Οδοντιατρικά Παράξενα

Πόσο μπορεί ένα ωραίο χαμόγελο να σου αλλάξει τη ζωή;

Χαμόγελο

Η Mariane και ο Brad είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που στο γάμο τους δεν έβγαλαν ούτε μία φωτογραφία. Γιατί; Γιατί και οι δύο είχαν παραμελήσει τη φροντίδα των δοντιών τους τόσο που ντρέπονταν να χαμογελάσουν ακόμα και ο ένας στον άλλον!
Το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα από τα πολλά Αμερικάνικα Makeover Shows, για δουν τι χρειάζεται να κάνουν για να αποκτήσουν πάλι το πολυπόθητο χαμόγελο τους. Η εκπομπή υποδέχεται ανθρώπους με όλων των ειδών τα ιατρικά προβλήματα που δεν έχουν όμως ασφάλιση.
Αφού εξετάστηκαν από τους οδοντιάτρους με τους οποίους συνεργάζεται η εκπομπή, προχώρησαν τελικά σε δωρεάν αποκατάσταση της οδοντικής και στοματικής τους υγείας. Οι εργασίες έγιναν στον καθένα ξεχωριστά χωρίς να έχει δει κανείς τους το αποτέλεσμα του άλλου μέχρι να τελειώσουν οι οδοντιατρικές εργασίες. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην εκπομπή – φυσικά! Η συγκίνηση και η χαρά του νέου τους χαμόγελου δεν περιγράφεται με λέξεις.
Δείτε το βίντεο που τα λέει όλα.
Η τελευταία έκπληξη που είχε η εκπομπή για το ζευγάρι ήταν μια πλήρη και δωρεάν φωτογράφιση του ζευγαριού.
Η εκπομπή όμως δεν έχει ανατρέψει τη ζωή μόνο αυτού του ζευγαριού. Έχουν χαρίσει το χαμόγελο και σε άλλους ανθρώπους:

Το χαμόγελο είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και καλυτερεύει την εμφάνισή μας αλλά ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας – ΜΗΝ το αμελείτε!

(Visited 127 times, 1 visits today)

Last modified: May 2, 2015

Close