Τι είναι το DentalAlert.gr

Το DentalAlert είναι το No.1 καναλι ενημερωσης των οδοντιατρικων επαγγελματιων!

Ο κλάδος της οδοντιατρικής και της υγείας του στόματος είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος κλάδος. Πρόσφατα αποτελέσματα από μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου έχουν καταδείξει τη σημασία της οδοντιατρικής περίθαλψης και της φροντίδας του στόματος για τη συνολική υγεία του ανθρώπου.

Ωστόσο μέχρι τώρα υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στην ενημέρωση των οδοντιατρικών επαγγελματιών σχετικά με όλα τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και οδοντιατρικά προϊόντα, τις οδοντιατρικές εκδηλώσεις καθώς και άλλες ειδήσεις που αφορούν στους νέους κανονισμούς, στο μάρκετινγκ των οδοντιατρικών επιχειρήσεων και στη διαχείριση των ασθενών.

Το DentalAlert είναι το No.1 διαδικτυακό κανάλι ενημέρωσης με καθαρό αντικείμενο την Οδοντιατρική επιστήμη και πρακτική από το οποίο ενημερώνονται καθημερινά 10.000 μέλη, εκ των οποίων οι 8.500 είναι οδοντιατρικοί επαγγελματίες. Το DentalAlert απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες της Οδοντιατρικής όσο και στους ασθενείς που επιθυμούν να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τη σημασία της στοματικής και οδοντικής υγείας.

Η δημιουργική ομάδα του DentalAlert βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην Οδοντιατρική και τη Στοματολογία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ενημερώνοντας το site καθημερινά γεγονός που έχει τα τελευταία χρόνια αναδείξει το DentalAlert ως το πιο έγκυρο δίκτυο οδοντιατρικών ειδήσεων στον ελληνικό διαδικτυακό κόσμο.
(Visited 25 times, 1 visits today)
Close