Written by 1:44 pm Εκδηλώσεις

Διημερίδα από την Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ για τη χρήση της θεραπείας PRF στο τομέα της Εμφυτευματολογίας και της Αισθητικής προσώπου

Διημερίδα διοργανώνει η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, σε συνεργασία με τις εταιρίες Syfac & GMDA, με θέμα : Το PRF στη διαχείριση & βελτίωση  των μαλακών και σκληρών ιστών καθώς και στην αισθητική του προσώπου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας,  Σάββατο  12 Νοεμβρίου, ο Dr. Joseph Choukroun, εφευρέτης της τεχνικής PRF® «Ινώδες πλούσιο σε αιµοπετάλια», θα αναπτύξει τα τελευταία δεδομένα γύρω από τους βιολογικούς και φαρμακολογικούς παράγοντες επιτυχίας στην Εμφυτευματολογία.  Παρότι η βιβλιογραφία και η έρευνα  δεν είχαν καταφέρει να εξηγήσουν τις αιτίες της περιεμφυτευματίτιδας και της οστικής απώλειας σε φυσικό οστό και σε μόσχευμα, νέες μέθοδοι και επαναστατικές καινοτοµίες ερχονται να βοηθήσουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των παθήσεων αυτών.

Κατα τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου θα εισηγηθεί του σεμιναρίου με επίκεντρο το θέμα  των νέων τάσεων στην αισθητική του προσώπου με έξυπνα παράγωγα αίματος- PRF. Στο κλινικό αυτό  σεμινάριο θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της καινοτόμου διαδικασίας Cleopatra Technique ™, που έχει εφεύρει η ίδια η κ.Νακοπούλου.  Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες της υγείας σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους, όπως υαλουρονικό οξύ, ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης, νήματα PDO και θεραπείες με λέιζερ, για την αναζωογόνηση του δέρματος με μέγιστη σχέση κόστους/οφέλους τόσο για τον ιατρό όσο και για τον ασθενή.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις θεματικές συζήτησης και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας Ιωάννης Τσαπράζης Α.Ε. ​​

(Visited 64 times, 1 visits today)

Last modified: February 6, 2023

Close