Written by 4:21 pm Διάφορα

Ολοκλήρωση του 57ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 57ο Ετήσιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2021 στο Aquila Atlantis Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο συνέδριο συμμετείχε επίσης η ΙΤΙ Ελλάδος -Κύπρου συνεχίζοντας έτσι, για δεύτερη χρονιά, την επιτυχή συνεργασία των δύο Εταιρειών.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας από την πανδημία, το συνέδριο επέστρεψε δυναμικά φέτος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή κλινική πράξη μέσα στο οδοντιατρείο. Παράλληλα, παρουσιάστηκε πλήθος κλινικών περιστατικών από τους ομιλητές, όπως επίσης και ο τρόπος αντιμετώπισης τους, τα οποία συζητήθηκαν σε βάθος. 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία του ΙΤΙ Ελλάδος Κύπρου στο συνέδριο με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία των Irena Sailer και Vincent Fehmer με θέμα τις σύγχρονες τεχνολογίες στην εμφυτευματολογία, καθώς και το πρακτικό σεμινάριο που ακολούθησε με τους Μ. Πάτρα και Ν. Χριστοδουλίδη.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να στηριχθεί το έργο της ΣΕΕ και όλων των υπολοίπων επιστημονικών εταιρειών, καθώς επίσης και να λυθούν όλες οι απορίες όχι μόνο των οδοντιάτρων, αλλά και των ατόμων που συμμετέχουν στην κατάρτιση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την ευγενική χορηγία των: abc Kinitron, Μιλτιάδης Βιτσαρόπουλος Α.Ε., Profile Dental, ΟΒ Εκδόσεις, Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης, Δ. Μαυραειδόπουλος Α.Ε., ΙΤΙ, InterMed, Frezyderm, DMH, Dentaland, DentalExpert, DentalCom, DencoDental.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Last modified: August 4, 2022

Close