Written by 6:40 pm Εκδηλώσεις, Επιστημονικά Νέα

57ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

17 Σεπτεμβρίου – 18 Σεπτεμβρίου

Το 57ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2021 στο Aquila Atlantis Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου. Συμμετέχει η ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου.

57ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος – Πρόγραμμα 

57ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Παρά τη ρευστότητα των επιδημιολογικών δεδομένων, λόγω του covid-19 και των
μεταλλάξεών του η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος (ΣΕΕ) τολμά να διοργανώσει το 57ο Ετήσιο Συνέδριό της, στο Ηράκλειο Κρήτης, από τις 17 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Όπως γνωρίζετε το περσινό μας συνέδριο ματαιώθηκε εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για την πανδημία, γεγονός που στη μακραίωνη ιστορία της έχει να γίνει από τα «πέτρινα» χρόνια του πρώτου μισού του 20ου αιώνα. Φέτος η κατάσταση επιτρέπει τη διεξαγωγή συνεδρίων σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος αποφασίστηκε η διοργάνωσή του. Η επιλογή του Ηρακλείου Κρήτης έγινε μετά από πρόταση του προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Σταμάτη Χαρίτου, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον η πόλη του να φιλοξενήσει το Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΕ. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, αποδεχτήκαμε αυτή την πρόταση και το συνέδριo θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Αtlantis», το οποίο διαθέτει υποδομή και εμπειρία σε διοργανώσεις συνεδρίων. Είναι ένας χώρος γνωστός σε όλους και εύκολα προσβάσιμος, μέσα στην πόλη, με καταπληκτική θέα στο λιμάνι και δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου. Εξάλλου η Κρήτη είναι ένας προορισμός που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς στο περιθώριο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της.

Το επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί αναπτύσσεται σε δύο αίθουσες, λόγω των περιορισμών για τη χωρητικότητα, που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Καλύπτονται θέματα από όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες. Στο συνέδριό μας φιλοξενείται για δεύτερη φορά η ημερίδα της ΙΤΙ Ελλάδος -Κύπρου συνεχίζοντας την επιτυχή συνεργασία των δύο Εταιρειών.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας το 57ο Συνέδριο.

Dr Ιωάννης Μελακόπουλος
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΕ

Για να εγγραφείτε στο Συνέδριο, μπείτε εδώ: https://www.eventbrite.com/e/169114553181

(Visited 97 times, 1 visits today)

Last modified: July 29, 2022

Close