Written by 2:44 pm Διάφορα

Βρετανία: Όλο και περισσότεροι ενήλικες στρέφονται στην ορθοδοντική θεραπεία!

Βρετανία: Όλο και περισσότεροι ενήλικες στρέφονται στην ορθοδοντική θεραπεία!

Η Βρετανική Ορθοδοντική Εταιρεία (BOS) αναφέρει ότι είναι περισσότεροι οι ενήλικες που αναζητούν ορθοδοντική θεραπεία. Σύμφωνα με έρευνα του Μαρτίου του 2018, το 80% των συμμετεχόντων ορθοδοντικών δήλωσαν ότι παρατήρησαν αύξηση στην θεραπεία ενηλίκων.

Βρετανία: Όλο και περισσότεροι ενήλικες στρέφονται στην ορθοδοντική θεραπεία!

Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τον αριθμό των ενηλίκων που ενδιαφέρονται για ορθοδοντική θεραπεία να αυξάνεται“, δήλωσε ο Richard George, διευθυντής στον τομέα των δημοσίων σχέσεων της BOS.
Ενώ οι αόρατοι νάρθηκες είναι περισσότερο δημοφιλείς, οι ακίνητοι ορθοδοντικοί μηχανισμοί (δηλαδή, τα συμβατικά σιδεράκια) παραμένουν η ευρέως συνιστώμενη επιλογή. Στην πραγματικότητα, περισσότεροι από το 98% των ερωτηθέντων ορθοδοντικών τοποθετούν ακίνητους ορθοδοντικούς μηχανισμούς στα μπροστινά δόντια. Περισσότεροι από το 75% προμηθεύουν λευκά σιδεράκια, πάνω από το 35% γλωσσικά σιδεράκια, και πάνω από 75% αόρατους νάρθηκες.
Οι ορθοδοντικοί προσφέρουν μια σειρά επιλογών για τους ενήλικες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λύσουν οποιοδήποτε είδος ορθοδοντικού προβλήματος“, δήλωσε ο George.
Επίσης, περισσότεροι από το 10% των ερωτηθέντων ορθοδοντικών δήλωσαν ότι οι ενήλικες ασθενείς επηρεάζονται από διασημότητες και bloggers. Οι ασθενείς είναι πιθανότερο να είναι γυναίκες ηλικίας 26 έως 40 ετών, αν και ο αριθμός των ανδρών που αναζητούν θεραπεία αυξάνεται, επίσης. Η Βρετανική Ορθοδοντική Εταιρεία αναφέρει ότι το 19% των ερωτηθέντων ορθοδοντικών δήλωσε ότι οι μισοί ενήλικοι ασθενείς είναι άνδρες.

(Visited 121 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close