Written by 3:53 pm Καινοτομία, Προϊόντα

Amabrush: Η hands-free, πλήρως αυτόματη οδοντόβουρτσα κάνει το ντεμπούτο της στο Σικάγο!

Η Amabrush, μια hands-free αυτόματη οδοντόβουρτσα, έκανε την επίσημη εμφάνισή της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του φετινού Chicago Midwinter Meeting. Σύμφωνα με την εταιρεία Amabrush, με το πάτημα ενός κουμπιού η συσκευή βουρτσίζει όλα τα δόντια ταυτόχρονα σε 10 δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας χρόνο και εξαλείφοντας τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους που υπάρχει στις παραδοσιακές τεχνικές βουρτσίσματος.

Amabrush: Η hands-free, πλήρως αυτόματη οδοντόβουρτσα κάνει το ντεμπούτο της στο Σικάγο!

Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Είτε αμελώντας το βούρτσισμα, είτε βουρτσίζοντας ανεπαρκώς ή λάθος, πολλοί από εμάς δεν καθαρίζουμε τα δόντια μας όπως θα έπρεπε. Ο Amabrush στοχεύει να τα αλλάξει όλα αυτά,” δήλωσε ο Marvin Musialek, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amabrush.
Οι άνθρωποι είναι πάντα λίγο σκεπτικοί σχετικά με το εάν η Amabrush είναι τόσο αποτελεσματική, αλλά η απόδειξη της αποτελεσματικότητας αποδεικνύεται με σαφήνεια στα θετικά αποτελέσματα των διαρκών κλινικών δοκιμών μας, καθώς και στη συνεχή ανατροφοδότηση που λαμβάνουμε από τους ικανοποιημένους της χρήστες,” είπε ο Musialek.
Πολλαπλές σειρές μαλακών αντιβακτηριδιακών τριχών κατευθύνονται με γωνία 45 μοιρών προς τη γραμμή των ούλων, προσομοιώνοντας την ευρέως συνιστώμενη μέθοδο βουρτσίσματος. Με εύρος 9.5G, η Amabrush δημιουργεί μια ποικιλία δονήσεων που ταλαντεύονται με διαφορετικές συχνότητες και καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια, λέει η εταιρεία.
Λεπτές δονήσεις ταλαντεύουν τις τρίχες, απομακρύνοντας αποτελεσματικά την πλάκα και τα βακτήρια τόσο στα δόντια όσο και κατά μήκος της γραμμής των ούλων, αναφέρει ο Amabrush. Σε αντίθεση με τις νάυλον τρίχες, οι μαλακές τρίχες της Amabrush έχουν σχεδιαστεί για να τρίβουν απαλά αντί να γρατζουνούν τις επιφάνειες, εξαλείφοντας περαιτέρω τον κίνδυνο βλάβης στα δόντια και τα ούλα.
Η Amabrush περιλαμβάνει τρία στοιχεία. Πρώτον, το επιστόμιο ενιαίου μεγέθους είναι κατασκευασμένο από ένα εύκαμπτο αντιβακτηριακό υλικό σιλικόνης που απομακρύνει το 99% των βαλκτηρίων που βρίσκονται ανάμεσα στις τρίχες. Οι στρατηγικά τοποθετημένες μαλακές τρίχες είναι αρκετά ήπιες ώστε να αποτρέπουν τις βλάβες στο σμάλτο και τα ούλα, αλλά και αρκετά ισχυρές ώστε να καθαρίζουν πλήρως τα δόντια και τα ούλα.
Δεύτερον, η χειρολαβή συνδέεται μαγνητικά με το επιστόμιο. Διανέμει τις κάψουλες της ειδικής οδοντόπαστας Amabrush και στεγάζει την τεχνολογία οδοντόβουρτσας. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα χαμηλής ενέργειας ασύρματης φόρτισης που χρησιμοποιεί το πρότυπο Qi και είναι εξοπλισμένη με Bluetooth καθώς και την εφαρμογή Amabrush. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία διαρκεί περίπου ένα μήνα.
Τέλος, οι κάψουλες οδοντόπαστας τοποθετούνται στην χειρολαβή όπου ένας ενσωματωμένος μηχανισμός παράγει αυτόματα την ιδανική ποσότητα οδοντόκρεμας στο επιστόμιο. Εγκεκριμένη από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, η οδοντόπαστα είναι ειδικά σχεδιασμένη για το σύστημα. Μια μεμονωμένη κάψουλα διαρκεί μέχρι ένα μήνα.
Η Amabrush είναι τώρα διαθέσιμη στο amabrush.com.
Πηγή: http://www.dentistrytoday.com/news/industrynews/

(Visited 18 times, 1 visits today)

Last modified: May 31, 2022

Close