Written by 1:36 pm Διάφορα

Happy Valentine’s Day! Οδοντιατρικές Συμβουλές για τη μέρα του Έρωτα και δωρεάν κάρτες αγάπης!

Happy Valentine's Day! Οδοντιατρικές Συμβουλές για τη μέρα του Έρωτα και δωρεάν κάρτες αγάπης!

Εδώ θα βρείτε τις ωραιότερες κάρτες που συνδυάζουν την αγάπη και τον έρωτα με τη στοματική υγεία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 

Happy Valentine’s Day! Οδοντιατρικές Συμβουλές για τη μέρα του Έρωτα!

Εκτός από μηνύματα αγάπης γραμμένα πάνω σε μικρές καρδιές σοκολάτας και ρομαντικά τραγούδια στο ραδιόφωνο, ένα φιλί είναι σίγουρα μέρος της λίστας σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Προτού κουρνιάσετε, λοιπόν, στο πλάι του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει σωστά το στόμα σας για το φιλί του έρωτα.

1. Οι κοιλότητες τερηδόνας – όπως και ο έρωτας – μπορεί να είναι μεταδοτικές!

Μέσα από το φιλί ή και το πηρούνι που θα μοιραστείτε για να απολαύσετε μια γλυκιά τούρτα, τα βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα παραμονεύουν και είναι έτοιμα να “μεταναστεύσουν” στο στόμα του αγαπημένου σας προσώπου. Βουρτσίστε λοιπόν καλά, δύο φορές τη μέρα για δύο λεπτά, ώστε εκείνο το φιλί να μεταφέρει μόνο αγάπη!

2. Μοιραστείτε τον έρωτα … όχι την οδοντόβουρτσα!

Για πολλούς από εσάς, μια σημαντική σχέση ξεκίνησε με μια … οδοντόβουρτσα που αφήσατε στο σπίτι του αγαπημένου σας προσώπου. Απλώς σιγουρευτείτε πως είναι μόνο δική σας.

3. Φωτίστε το χαμόγελο του έρωτα!

Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από ένα λαμπερό χαμόγελο. Ρωτήστε λοιπόν τον οδοντίατρο σας αν η λεύκανση είναι το δώρο που θα κάνετε σε εσάς και τον Βαλεντίνο/την Βαλεντίνα σας αυτή τη μέρα!

4. Έρωτας και Δροσερή Αναπνοή

Τα βακτήρια του στόματος είναι οι μεγάλοι ένοχοι της κακής αναπνοής. Καταπολεμήστε τα με συχνό βούρτσισμα και χρήση οδοντικού νήματος! Επίσης, τα στοματικά διαλύματα και η τσίχλα χωρίς ζάχαρη θα σας βοηθήσουν!

5. Το κάπνισμα δεν είναι ελκυστικό!

Το κάπνισμα βλάπτει τη στοματική και τη συνολική σας υγεία, εκτός του ότι ευθύνεται για την κακή αναπνοή και την απωθητική μυρωδιά στα χέρια σας. Κάντε ένα δώρο έρωτα στον εαυτό σας και σταματήστε το…. Σήμερα!

6. Μην ξεχάσετε τον οδοντίατρο σας!

Εκτός από την σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, υπάρχει και μια άλλη σχέση που είναι σημαντική στη ζωή σας…. Αυτή με τον/την οδοντίατρο σας! Μην την ξεχνάτε γιατί σας υπόσχεται ένα λαμπερό και δροσερό χαμόγελο όλον το χρόνο!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close