Written by 6:32 pm Διάφορα

Η αγορά των οδοντιατρείων στο Ηνωμένο Βασίλειο είδε αύξηση κατά 12,3% μέσα στο 2017

Η αγορά των οδοντιατρείων στο Ηνωμένο Βασίλειο είδε αύξηση κατά 12,3% μέσα στο 2017

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της εταιρείας Christie & Co, οι αγορές οδοντιατρείων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 12,3% μέσα στο 2017.

Η αγορά των οδοντιατρείων είδε αύξηση κατά 12,3% μέσα στο 2017

Αυτή η ανάπτυξη ήταν η μεγαλύτερη σε σχέση με τους υπόλοιπους κλάδους που μελέτησε η Christie & Co. Η οδοντιατρική αγορά συνεχίζει την ανοδική της πορεία από το 2016 όταν οι πωλήσεις των οδοντιατρείων αυξήθηκαν κατά 14,9%.
“Η συγχώνευση στον οδοντιατρικό τομέα ήταν η κυρίαχη τάση καθ’όλη τη διάρκεια του 2017,” δήλωσε ο Simon Hughes, διευθύνων σύμβουλος της Christie & Co.
“Μετά από μια σειρά συγχωνεύσεων που επηρέασαν μερικούς από τους μεγαλύτερους παρόχους, ο τομέας παρουσίασε σημαντικές αλλαγές στο εταιρικό του τοπίο. Είδαμε επίσης, τη δημιουργία μιας σειράς από νέες ομάδες που έχουν τη μορφή συνεργασιών και οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν καθόλη τη διάρκεια του 2018. Επιπλέον, η δραστηριότητα στον ανεξάρτητο τομέα παραμένει ισχυρή και θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Με όλα αυτά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο οδοντιατρικός τομέας θα έχει μεγάλη ζήτηση το νέο έτος.”
Πηγή: http://www.dentistry.co.uk/

(Visited 21 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close