Written by 1:30 pm Διάφορα, Προϊόντα

Mοναδική εμπειρία λεύκανσης σε τρία απλά βήματα! Cavex Bite&White ABC System!

Το λαμπερό χαμόγελο είναι ένα από τα πλέον ελκυστικά χαρακτηριστικά στους ανθρώπους και η επιθυμία για λευκά δόντια είναι ο λόγος που η λεύκανση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές θεραπείες παγκοσμίως. Ωστόσο, πολλά από τα προϊόντα λεύκανσης που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να έχουν δυσάρεστες παρενέργειες, γεγονός το οποίο φοβίζει τόσο τους ασθενείς όσο και τους οδοντιάτρους.

Το νέο Cavex Bite&White ABC System διασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία λεύκανσης σε τρία απλά βήματα!

Απαντώντας σε αυτήν τη σύγχρονη πρόκληση, η εταιρεία Cavex διοργάνωσε στην Ολλανδία ένα Διεθνές Συνέδριο για τη λεύκανση των δοντιών τον περασμένο Ιούνιο.
Με σύνθημα το “Whitening shouldn’t be frightening!” (“Η λεύκανση δεν θα πρέπει να είναι τρομακτική!”), το Συνέδριο είχε στόχο να προσφέρει μια ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στον επιστημονικό τομέα και να αποδείξει ότι η λεύκανση έχει αναδειχθεί σε μια δημοφιλή θεραπεία της αισθητικής οδοντιατρικής σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών.
Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου ήταν και η Δρ. Κατερίνα Παπαθανασίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Προσθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Tufts University στη Βοστόνη. Η Δρ. Παπαθανασίου υποστήριξε ότι η λεύκανση στο σπίτι, εφόσον ο ασθενής επισκέπτεται τον οδοντίατρο καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας και βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη του, είναι η καλύτερη μέθοδος που εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.
Στο πλαίσιο της αποστολής της να προσφέρει τα σωστά προϊόντα και διαδικασίες για μια μοναδική εμπειρία λεύκανσης στο σπίτι, η Cavex έχει αναπτύξει το μοναδικό σύστημα λεύκανσης Cavex Bite&White ABC, όπου το ABC σημαίνει Activating, Brightening και Conditioning, το οποίο εγγυάται μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ασφαλή και πάνω από όλα ανώδυνη λεύκανση σε τρία απλά βήματα.

Τα Τρία Βήματα της Επιτυχίας!

Το πρώτο βήμα που είναι το Activating γίνεται με τη χρήση του Cavex Bite&White StainLess. Αυτή η αναζωογονητική πάστα λειτουργεί με δύο τρόπους: πρώτον, έχει μια καταπληκτική ικανότητα να αφαιρεί τους επιφανειακούς λεκέδες και την οδοντική πλάκα, έτσι ώστε το προϊόν λεύκανσης να έρχεται σε άμεση επαφή με το σμάλτο,και δεύτερον, η ειδική ιδιότητα του Cavex Bite&White StainLess είναι ότι αυξάνει την τιμή του pH στο στόμα, δημιουργώντας έτσι το τέλειο περιβάλλον για μια βέλτιστα αποτελεσματική λεύκανση.
Το Brightening που είναι το δεύτερο βήμα γίνεται με τη χρήση του Cavex Bite&White, ενός αποτελεσματικού και ιδιαίτερα ασφαλούς τζελ λεύκανσης που περιλαμβάνει 16% υπεροξείδιο του καρβαμιδίου (ίσο με 6% υπεροξείδιο του υδρογόνου). Η επιπλέον περιεκτικότητα σε φθοριούχο νάτριο συμβάλλει στην ενίσχυση του σμάλτου, ενώ το νιτρικό ασβέστιο βοηθά στην αποφυγή ευαισθησίας. Το Cavex Bite&White λειτουργεί μέσα σε μόλις 30 έως 60 λεπτά και δεν υπάρχει η ανάγκη να διατηρείται στο στόμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα αποφεύγεται η αποξήρανση του σμάλτου – η οποία μπορεί επίσης να προκαλέσει ευαισθησία.
Τρίτο και τελευταίο βήμα είναι το Conditioning το οποίο επιτυγχάνεται με τη χρήση του Cavex Bite&White ExSense. Το Cavex Bite&White ExSense παρέχει γρήγορα μακροπρόθεσμη προστασία από την ευαισθησία στα δόντια χάρη σε ένα επαναστατικό κοκτέιλ υδροξυαπατίτη και ενός πηλού υγρο-διάσπασης. Οι μοναδικές ιδιότητες του πηλού εξασφαλίζουν την επιταχυνόμενη υγρο-διάσπαση, καθώς επίσης παρέχουν αυξημένη ενίσχυση διείσδυσης για τον υδροξυαπατίτη. Χάρη στη σύνθεση του Cavex Bite&White ExSense, ο υδροξυαπατίτης διεισδύει πολύ βαθιά μέσα στο σμάλτο, το οποίο σημαίνει ότι οι περιοχές που μπορούν να προκαλέσουν ευαισθησία φράσσονται πλήρως. Επιπλέον, λαμβάνει χώρα μια διαδικασία επανακρυστάλλωσης που προάγει την ανάκτηση της μικρο-σκληρότητας του σμάλτου, επιταχύνοντας της διαδικασία επαναμετάλλωσης.
Ανακαλύψτε το σύστημα λεύκανσης Cavex Bite&White ABC και δείτε τα θαυμάσια αποτελέσματα του στο χαμόγελό σας χωρίς κινδύνους ή ευαισθησία!

Η λεύκανση δεν είναι τρομακτική αλλά διασκεδαστική με το νέο Cavex Bite&White ABC system!

(Visited 51 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close