Written by 10:48 am Καινοτομία, Προϊόντα

Νέα Συσκευή κάνει κάθε οδοντόβουρτσα “έξυπνη”!

Νέα Συσκευή κάνει κάθε οδοντόβουρτσα "έξυπνη"!

Μια νέα, καινοτόμος συσκευή που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους ασθενείς στην ρουτίνα της καθημερινής στοματικής υγιεινής, ξεκίνησε να κυκλοφορεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συσκευή Brushlink παρακολουθεί την ατομική συμπεριφορά, όπως τη συχνότητα του βουρτσίσματος, τη διάρκεια και -για την πρώτη φορά- τη γωνία βουρτσίσματος, και παρέχει καθοδήγηση και επίδοση στους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.

Νέα Συσκευή κάνει κάθε οδοντόβουρτσα “έξυπνη”!

Ενώ η παρακολούθηση της συμπεριφοράς όσον αφορά στο βούρτσισμα είναι ήδη διαθέσιμη με την τελευταία γενιά ηλεκτρονικών οδοντόβουρτσων, η Brushlink μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, σύμφωνα με τον προγραμματιστή και οδοντίατρο στο Λονδίνο Dr. Dev Patel.
Οι χρήστες της συσκευής βαθμολογούνται μετά από κάθε βούρτσισμα και λαμβάνουν συμβουλές που τους βοηθούν να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους. Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να αποστέλλονται σε μια εφαρμογή για κινητά μέσω Bluetooth και να αποθηκεύονται έως και τρεις μήνες για μεταγενέστερη χρήση.
https://www.youtube.com/watch?v=xkFY1-ULIas
Η κύρια πρόθεση πίσω από τη συσκευή είναι να δώσει στους οδοντιάτρους περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των ασθενών τους στο βούρτσισμα, εκτός από το να ενθαρρύνει τους ασθενείς για ακόμη καλύτερο βούρτσισμα, ανέφερε ο Patel.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Last modified: May 31, 2022

Close