Written by 3:00 pm Προϊόντα

Ουλίτιδα; Μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα!

Εάν τα ούλα σας είναι κόκκινα και πρησμένα, ή αιμορραγούν όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, τότε είναι πολύ πιθανό αυτά να αποτελούν σημάδια ουλίτιδας. Πρόκειται για μια οξεία φλεγμονώδη κατάσταση των ούλων, που δεν είναι άλλο από μία ανοσοποιητική απόκριση του οργανισμού μας κατά των τοξινών που παράγουν τα βακτήρια που ζουν και πολλαπλασιάζονται στη στοματική κοιλότητα.

Βάλτε τέλος στην ουλίτιδα με την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα GINGIVITIS της FREZYDERM!

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την άμεση καταπολέμηση της ουλίτιδας είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο σας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει κλινική εξέταση των δοντιών και των ούλων σας, θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη της νόσου και θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία.
Ωστόσο, η φροντίδα της στοματικής υγιεινής στο σπίτι είναι εξίσου σημαντική για την αποτελεσματική θεραπεία της ουλίτιδας προτού προχωρήσει και εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα. Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια οδοντόπαστα και ένα στοματικό διάλυμα που εξειδικεύονται στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ασθένειας των ούλων και περιέχουν όλα εκείνα τα συστατικά που επιταχύνουν τη φυσική ανάπλαση των ούλων σας και εξυγιαίνουν τη στοματική σας χλωρίδα.
Η οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα Gingivitis Toothpaste & Mouthwash της FREZYDERM έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την καταπολέμηση της ουλίτιδας. Με τον καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό φθορίου, άλατος ψευδαργύρου, κυμενόλης και εκχυλίσματος από φαιοφύκια, προστατεύουν και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη φλεγμονή και την αιμορραγία στα ούλα.
Ο επαναστατικός συνδυασμός των συστατικών που περιέχουν τα προϊόντα Gingivitis έχει τέσσερις βασικούς άξονες δράσης:

  1. Τα συστατικά Zinc Gluconate & Cymenol δρουν συνεργιστικά καταπολεμώντας το παθογόνο βακτήριο Porphyromonas Gingivalis, που είναι και η κύρια αιτία της ουλίτιδας.
  2. Το εκχύλισμα από φαιοφύκια, που είναι πλούσιο σε ταννίνες, πολυφαινόλες και πολυσακχαρίδια δρα αποτελεσματικά στην φλεγμονή και την αιμορραγία των ούλων.
  3. Η περιεκτικότητα σε φθόριο προστατεύει από την τερηδόνα, ενώ
  4. Το εκχύλισμα μύρου και φασκόμηλου με bisabolol και ξυλιτόλη έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση.

Επιπλέον η οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα Gingivitis της FREZYDERM καταπολεμούν την κακοσμία της αναπνοής που προκαλείται από τη νόσο και αφήνουν ένα δροσερό και ευχάριστο αίσθημα φρεσκάδας στο στόμα. Η χρήση τους είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά άνω των 6 ετών, μιας και η ουλίτιδα μπορεί να πλήξει οποιαδήποτε ηλικία.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ειδικοί συστήνουν το βούρτσισμα των δοντιών 2 με 3 φορές την ημέρα, ενώ για τους ανθρώπους που είναι περισσότερο επιρρεπείς στην ουλίτιδα το βούρτσισμα είναι καλό να ακολουθεί το κάθε γεύμα, μαζί με χρήση στοματικού διαλύματος και οδοντικού νήματος.
Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία και ενίσχυση της φυσικής στοματικής χλωρίδας, προμηθευτείτε τα συμπληρώματα διατροφής Prodilac Oral και Prodilac Oral Kids που περιέχουν προβιοτικά στελέχη Lactobacillus salivarius Oral S1 καθώς και Βιταμίνη D3 και βοηθούν στη διατήρηση και την επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της FREZYDERM και αναβαθμίστε την ποιότητα της στοματικής σας υγιεινής!

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Last modified: June 1, 2022

Close