Written by 1:15 pm Προϊόντα

Αλλάζοντας το παιχνίδι στην Οδοντιατρική πρακτική!

Αλλάζοντας το παιχνίδι στην Οδοντιατρική πρακτική!

Σε έναν ιδανικό κόσμο, τα οδοντιατρικά υλικά θα ήταν εύκολα στη χρήση, θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε κάθε είδος οδοντιατρικής τεχνικής και το αποτέλεσμα τους θα ήταν κάθε φορά 100% προβλέψιμο. Η Kuraray Noritake Dental ​φέρνει αυτόν τον κόσμο πιο κοντά στην καθημερινή οδοντιατρική πρακτική με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​.

Το βημα του μελλοντος!

Οι εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία οδοντιατρικής συγκόλλησης έχουν οδηγήσει στη μείωση του αριθμού των συστατικών που απαιτούνται στη διαδικασία της ολικής αδροποίησης και της αυτο-αδροποίησης. Παρόλα αυτά, ο βασικός χειρισμός των συγκολλητικών υλικών δεν έχει αλλάξει. Το τρίψιμο, η αναμονή, το υγρό ανανέωσης και η εφαρμογή πολλαπλών στρωμάτων εξακολουθούν να απαιτούνται. Επίσης, προκειμένου να αποφευχθούν οδοντιατρικές αποκαταστάσεις που δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα ποιότητας, οι οδοντίατροι πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένες και πολύ ακριβείς οδηγίες.
Απαντώντας στα συγκεκριμένα προβλήματα που οι οδοντίατροι αντιμετωπίζουν στην καθημερινή πρακτική τους, η Kuraray Noritake Dental​, διαθέτοντας πάντα τη γνώμη και τη συμβολή ανεξάρτητων επιστημόνων, ερευνητών και πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, δίνει τη λύση με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​, ένα καθολικό συγκολλητικό το οποίο:

  1. Εξαρτάται πολύ λιγότερο από την εκάστοτε τεχνική που χρησιμοποιείται σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συγκολλητικά υλικά ενός βήματος που υπάρχουν στην αγορά.
  2. Προσφέρει μακρόχρονη συγκόλληση και κάλυψη της κοιλότητας και ανθεκτικότητα.
  3. Έχει υψηλές διατμητικές αντοχές συγκόλλησης.
  4. Προσφέρει όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα ενός καθολικού συγκολλητικού.

Ο ανθρωπος πισω απο το CLEARFIL™ Universal Bond Quick

Αλλάζοντας το παιχνίδι στην Οδοντιατρική πρακτική!
Ο Yamato Nojiri​ είναι ο κατασκευαστής του CLEARFIL™ Universal Bond Quick​. Στη συνέντευξη του μας εξηγεί όλην την πορεία μέχρι την εμπορική διάθεση του προϊόντος στην Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το ιστορικό και τις ευθύνες σας στην Kuraray Noritake Dental;
Ξεκίνησα στην Kuraray το 2006 και τα τελευταία 11 χρόνια εργάζομαι στην έρευνα και την ανάπτυξη οδοντιατρικών υλικών. Σήμερα ανήκω στην ομάδα για την οδοντιατρική συγκόλληση και είμαι υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων συγκολλητικών υλικών καθώς και των επόμενων ιατρικών τεχνολογιών συγκόλλησης.
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να αναπτύξετε το CLEARFIL™ Universal Bond Quick. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για τη διαδικασία κατασκευής του;
Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι για την ανάπτυξη της βασικής τεχνολογίας που θα εφαρμοζόταν στα μελλοντικά συγκολλητικά υλικά, σκέφτηκα ότι τα διασταυρούμενα μονομερή υδρόφιλα θα ήταν απαραίτητα για τη βέλτιστη συγκόλληση της οδοντίνης και την αντοχή της αποκατάστασης. Λόγω αυτής της έρευνας που επικεντρώθηκε στις μελέτες για τα μονομερή υδρόφιλα, αναπτύχθηκε η τεχνολογία Rapid Bond, η οποία οδήγησε στην ανάπτυξη του νέου μας συγκολλητικού CLEARFIL™ Universal Bond Quick.
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των άλλων συγκολλητικών ουσιών υγρού τύπου και του CLEARFIL™ Universal Bond Quick;
1. Στην εφαρμογή​: Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής μετά την εφαρμογή του CLEARFIL™ Universal Bond Quick. Οι οδοντίατροι απλά χρησιμοποιούν τη βούρτσα εφαρμογής για να το απλώσουν σε ολόκληρο το τοίχωμα της κοιλότητας τρίβοντας το για 10 δευτερόλεπτα.
2. Στη χημική σύνθεση​: Το CLEARFIL™ Universal Bond Quick χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα χημική σύνθεση που αποτελείται από νέα μονομερή υδρόφιλα αμίδια τα οποία είναι πιο σταθερά και ανθεκτικά στην υδρόλυση.
Ποιο είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του CLEARFIL™ Universal Bond Quick;
Σίγουρα το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς! Σε αντίθεση με άλλα συγκολλητικά υλικά καθολικής χρήσης που χρησιμοποιούν λιγότερα μονομερή υδρόφιλα και χρειάζονται χρόνο για να διεισδύσουν, με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​, ο οδοντίατρος δεν χρειάζεται να περιμένει να διεισδύσει στην οδοντίνη πριν προχωρήσει. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία Rapid Bond.
Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για αυτήν τη νέα τεχνολογία Ταχείας Συγκόλλησης (Rapid Bond);
Για να μπορέσω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, θα ήθελα πρώτα να εξηγήσω την τεχνολογία ταχείας συγκόλλησης. Η τεχνολογία Rapid Bond βασίζεται εν μέρει στη νέα τεχνολογία και εν μέρει στις υπάρχουσες. Με τη βοήθεια του αρχικού μονομερούς MDP, είχαμε ήδη τη δυνατότητα να συγκολλήσουμε γρήγορα στη δομή των δοντιών. Το νέο κομμάτι είναι η ταχεία διείσδυση. Αυτή επιτυγχάνεται με τα νέα μονομερή υδρόφιλα αμίδια που έχουν εισαχθεί στο νέο υλικό συγκόλλησης, το οποίο μόλις πολυμεριστεί, η υδρολυτική σταθερότητα της πολυμερισμένης δομής είναι πολύ υψηλή. Οι προσδοκίες μου, λοιπόν, είναι ότι με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​, μπορεί να επιτευχθεί ένας αποτελεσματικός μακροπρόθεσμος δεσμός.

Αλλαζοντας το παιχνίδι!

Το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​ είναι ο τελευταίος και πιο καινοτόμος παράγοντας συγκόλλησης της εταιρείας Kuraray. Είναι ένας καθολικός παράγοντας συγκόλλησης που λειτουργεί άμεσα. Δεν απαιτεί αναμονή, δεν απαιτεί εφαρμογή πολλαπλών στρωμάτων, δεν απαιτεί εκτεταμένη τριβή.
Αντ ‘αυτού, το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​ χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία ταχείας συγκόλλησης της Kuraray Noritake Dental​ για την επίτευξη μόνιμης αντοχής στον δεσμό με μια απλή διαδικασία. Το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​ παράγει σταθερά αποτελέσματα με τη βέλτιστη δυνατή συγκόλληση σε όλες τις άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις.
Σε αντίθεση με άλλα καθολικά συγκολλητικά που χρησιμοποιούν «αργά μονομερή» που χρειάζονται χρόνο για να διεισδύσουν στην οδοντίνη, με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick​ δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου προτού προχωρήσετε.

Απλώς εφαρμόστε, στεγνώστε και πολυμερίστε. Αυτό είναι όλο.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Last modified: September 19, 2017

Close