Written by 12:10 pm Διάφορα, Προϊόντα

Στοματικές Άφθες; Ζήστε χωρίς περιορισμούς!

Στοματικές Άφθες; Ζήστε χωρίς περιορισμούς!

Τι ειναι οι στοματικές άφθες και τι μορφη εχουν;

Οι στοματικές άφθες είναι επίπονα έλκη που εμφανίζονται στην γλώσσα, στα ούλα, στον ουρανίσκο ή στην εσωτερική πλευρά των χειλιών ή μάγουλων. Οι άφθες είναι στρογγυλές ή οβάλ και συνήθως λευκές, κίτρινες ή γκρι στη μέση με οιδηματώδες χείλος στην περιφέρεια.

Ποσο συχνα εμφανιζονται;

Εμφανίζονται πολύ συχνά, όπως έχει υπολογιστεί 20% του γενικού πληθυσμού θα υποφέρει από στοματικές άφθες κάποια στιγμή στη ζωή του (1,2) και η αθροιστική συχνότητα κυμαίνεται απο 5-66% του πληθυσμού.

Τι προκαλει τις στοματικες αφθες;

Οι αιτίες εμφάνισης των αφθών ποικίλλουν καθώς μια στοματική άφθα μπορεί να είναι αποτέλεσμα τοπικού τραύματος στην περιοχή από καυτό φαγητό και ποτό, αιχμηρά δόντια, ή ορθοδοντικές συσκευές και οδοντοστοιχίες. Επίσης, οι άφθες μπορεί να προκληθούν από άγχος, φάρμακα, ορμονικές μεταβολές, ελλείψεις σε βιταμίνες ή και από ανοσολογικούς και μικροβιακούς παράγοντες.
 

Οι στοματικες αφθες ειναι επιπονες και μπορει να περιορισουν την καθημερινοτητα σας

Οι στοματικές άφθες εκτός από τις ενοχλήσεις που προκαλούν, αφαιρούν το ανώτερο επίπεδο της επιφάνειας της στοματικής κοιλότητας, με αποτέλεσμα τα νευρικά κύτταρα να είναι εκτεθειμένα σε ερεθισμούς από το φαγητό, το ποτό, τον αέρα, το σάλιο γεγονός που επιφέρει ακόμη περισσότερο πόνο και επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Για τον λόγο αυτό, οι άφθες μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα του ανθρώπου να συγκεντρωθεί, να φάει, να πιεί, ακόμα και να μιλήσει φυσιολογικά (3)

Το νέο  GUM® AftaClear προσφέρει  άμεση ανακούφιση και  προάγει τη γρήγορη επούλωση χάρη στον μοναδικό του συνδυασμό συστατικών! Η GUM®, μία από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως στον τομέα της στοματικής υγιεινής, παρουσιάζει την AftaClear, μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για τη θεραπεία των στοματικών αφθών.

Τα ειδικά συστατικά φυσικής προέλευσης της σειράς GUM® AftaClear προστατεύουν την πληγείσα περιοχή από εξωτερικούς παράγοντες και απαλύνουν γρήγορα τον πόνο. Το αίσθημα ανακούφισης παρέχεται από τις πρώτες εφαρμογές, ενώ η επούλωση είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα φυσικώς προερχόμενων φυτικών εκχυλισμάτων συμπεριλαμβανομένων του ginger και του χαμομηλιού.

Όλα τα συστατικά είναι επιλεγμένα προσεκτικά ώστε μαζί να δρουν αποτελεσματικά στη θεραπεία των στοματικών αφθών:

  • Σχηματίζουν ένα προστατευτικό φράγμα για άμεση ανακούφιση: Ένα προστατευτικό φράγμα σχηματίζεται στον κατεστραμμένο βλεννογόνο για να προστατέψει τον ιστό από εξωτερικά ερεθίσματα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και διεγείροντας τη διαδικασία επούλωσης.
  • Έχουν καταπραϋντική επίδραση: Ο συνδυασμός των συστατικών καταπραΰνει την προσβεβλημένη περιοχή για ανακούφιση μεγάλης διάρκειας.
  • Ενισχύουν τη φυσική αναδόμηση: Ενυδατώνουν την άφθα και προάγουν την ανανέωση του κατεστραμμένου βλεννογόνου, ένα ζωτικό στοιχείο επούλωσης.
  • Επιτρέπουν τη γρήγορη επούλωση: Προσφέρουν μία φυσική ενίσχυση της διαδικασίας επούλωσης.

Στην πλήρη σειρά προϊόντων GUM® AftaClear, που είναι σχεδιασμένη για τη θεραπεία των στοματικών αφθών, θα βρείτε:

1.Το GUM® AftaClear Gel που είναι κατάλληλο για την οξεία θεραπεία με τοπική εφαρμογή σε μεμονωμένες στοματικές βλάβες και είναι εύκολο στη χρήση χάρη στο μακρύ του στόμιο.

2.Το GUM® AftaClear Spray που είναι ιδανικό για τις δύσκολα προσπελάσιμες περιοχές του στόματος καθώς το στόμιο του διαθέτει πολλές κατευθύνσεις για μια στοχευμένη εφαρμογή του προιόντος, ενώ ενδείκνυται και για χρήση οn the go.

3.Το στοματικό διάλυμα GUM® AftaClear Rinse που προσφέρει εύκολη εφαρμογή για την αντιμετώπιση δύσκολα προσπελάσιμων και υποτροπιαζόμενων στοματικών αφθών, ενώ βοηθά και στην πρόληψη της επιδείνωσης, επέκτασης και υποτροπής των αφθών, των ελκών και άλλων στοματικών βλαβών και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους.

Η σειρά απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά (άνω των 6 ετών) που υποφέρουν από στοματικές πληγές και θέλουν να ζήσουν την κάθε στιγμή χωρίς περιορισμούς!

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων GUM® AftaClear διανέμεται σε φαρμακεία αποκλειστικά από την εταιρεία Pharmathen. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6604 300 και την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Ζήστε χωρίς περιορισμούς με τα νέα προϊόντα GUM® AftaClear!

              Στοματικές Άφθες; Ζήστε χωρίς περιορισμούς!Στοματικές Άφθες; Ζήστε χωρίς περιορισμούς!

 
 
 
 
 
 

Παραπομπές:

  1. Axell T. Henricsson V. The occurrence of recurrent aphthous ulcers in an adult Swedish population. Acta Ondotol Scand 1985: 43: 121-125.
  2. Stanley HR. Aphthous lesions. Oral Surg Oral Med Oral Pathol Oral Radiol Endod 1972: 33: 407-416.
  3. Recurrent Aphthous Stomatitis: genetic aspects of etiology. Szponar, Anna Kowalska, Postep Derm Alergol. 2013: XXX, 2: 96-102.

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close