Written by 2:27 pm Οργάνωση και λειτουργία Οδοντιατρείου

Ένα παιδοδοντιατρείο προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο!

Ένα παιδοδοντιατρείο προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο!

Το παιδοδοντιατρείο του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα στη Νέα Ορλεάνη πραγματοποίησε εκδήλωση για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο με πίτσα, ποπ κορν, ταινίες, μπαλόνια και διάφορα παιχνίδια.

Ενα παιδοδοντιατρείο προετοιμαζει τα παιδια για το σχολειο!

Περισσότερα από 40 παιδιά υποβλήθηκαν σε οδοντιατρικές εξετάσεις και καθαρισμούς δωρεάν, έμαθαν για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και έφυγαν με ένα σακίδιο γεμάτο σχολικά είδη, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και οδοντικό νήμα.
Ένα παιδοδοντιατρείο προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο!
Οι φοιτητές της οδοντιατρικής και της οδοντιατρικής υγιεινής, υπό την επίβλεψη των καθηγητών από την Οδοντιατρική Σχολή LSU αφιέρωσαν εθελοντικά το χρόνο τους για να παρέχουν φροντίδα στα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάτι που οι διοργανωτές δήλωσαν ότι έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με δύναμη.
Ένα παιδοδοντιατρείο προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο!
“Πολλοί που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την οδοντιατρική περίθαλψη απλώς δεν πηγαίνουν στον οδοντίατρο, και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχολική απόδοση”, δήλωσε η Dr. Janice Townsend, αναπληρώτρια καθηγήτρια και πρόεδρος της παιδιατρικής οδοντιατρικής στο LSU Health New Orleans. “Τα παιδιά με κακή στοματική υγεία χάνουν περισσότερες ημέρες στο σχολείο, δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν και συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κοινωνικοποίηση.”
Πηγή: h t t p:// w w w. a d a. o r g/ e n/ p u b l i c a t i o n s/ a d a- n e w s/ 2017-archive/august/reading-and-writing-and-dental-care
 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Last modified: August 29, 2017

Close