Written by 1:12 pm Διάφορα

Επιστολή-βόμβα στην οδοντιατρική βιομηχανία σχετικά με την προεδρία Τραμπ!

Επιστολή-βόμβα στην οδοντιατρική βιομηχανία σχετικά με την προεδρία Τραμπ!

Νότια Ιορδανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής: Ο Διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Ultradent, Dr. Dan Fischer, έχει γράψει μια ανοικτή επιστολή στην οποία καλεί τους Αμερικανούς να γυρίσουν την πλάτη τους στην προεδρία του Τραμπ. Απαντώντας στην αντίδραση του Τραμπ σχετικά με τα τραγικά γεγονότα στο Charlottesville της Βιρτζίνια στις 12 και 13 Αυγούστου, η πλήρης επιστολή, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα USA TODAY έχει προκαλέσει τη εξάπλωση της ήδη μεγάλης πολιτικής αναταραχής στην οδοντιατρική βιομηχανία.

Επιστολη-βομβα στην οδοντιατρική βιομηχανία σχετικα με την προεδρια Τραμπ

Στην εισαγωγική του φράση, ο Fischer έγραψε: “Ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ultradent Products, Inc., μίας υπερήφανης Αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρείας που απασχολεί πάνω από 1.400 Αμερικανούς και εξάγει το 65% των ειδών που κατασκευάζει, θεωρώ ότι είναι καθήκον και υποχρέωσή μου να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί.
Αναφερόμενος στις βασικές αξίες της εταιρείας για την “ακεραιότητα, την ποιότητα, τη φροντίδα, την καινοτομία και τη σκληρή δουλειά”,  ο Fischer αισθάνθηκε υποχρεωμένος να εκφράσει την αποδοκιμασία του σε αυτό που περιγράφει ως πολιτική κατάσταση που βρίσκεται “εκτός ελέγχου”, λέγοντας ότι  “αν βρεθώ ποτέ μπροστά από τον Ντόναλντ Τραμπ, θα του γυρίσω κυριολεκτικά την πλάτη μου.
Αυτή η έκκληση για δράση από τον Fisher δεν έχει επιδοκιμαστεί από όλον τον κόσμο της οδοντιατρικής, με ορισμένους πιστούς υποστηρικτές του Τραμπ που εργάζονται στον κλάδο να δηλώνουν ότι γυρίζουν τις πλάτες τους στα προϊόντα Ultradent. Αυτό όμως ανατράπηκε από άτομα που δήλωσαν ότι τριπλασιάζουν τις προμήθειες τους για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εξέγερση.
Στην επιστολή, η οποία δημοσιεύεται τώρα στο turnyourbacks.org, μια ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ο Fisher, ο ηγέτης της Ultradent καταλήγει: “Για όσους από εσάς υποστηρίζετε αυτό το άτομο ή δεν αισθάνεστε άνετα να του γυρίσετε την πλάτη σας υπερασπίζομαι το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου. Κάνετε όπως υπαγορεύει η συνείδησή σας.
Πηγή: http://www.dental-tribune.com/articles/news/americas/35967_controversy_regarding_trump_presidency_spills_over_into_dental_industry_.html

(Visited 13 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close