Written by 11:30 am Προϊόντα

Νέα εταιρεία συνδυάζει οδοντόβουρτσα και νήμα σε ένα μόνο εργαλείο!

Νέα εταιρεία συνδυάζει οδοντόβουρτσα και νήμα σε ένα μόνο εργαλείο!

Μόνο 4 στους 10 Αμερικανούς χρησιμοποιούν οδοντικό νήμα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, ενώ το 20% δεν το χρησιμοποιεί καθόλου, αναφέρει η Αμερικανική Οδοντιατρική Εταιρεία. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κατηγορούν την επιδεξιότητα και το χρόνο που απαιτεί η αποτελεσματική χρήση του οδοντικού νήματος.

Νεα εταιρεια συνδυαζει οδοντοβουρτσα και νήμα σε ενα μονο εργαλειο!

Ωστόσο, μια νέα εταιρεία γνωστή ως Flossy Brush έχει αναπτύξει ένα επώνυμο εργαλείο που συνδυάζει οδοντόβουρτσα στη μια άκρη και οδοντικό νήμα στην άλλη, βελτιώνοντας έτσι την υγιεινή και καταρρίπτοντας τις δικαιολογίες που προβάλλουν όσοι δεν χρησιμοποιούν οδοντικό νημα όπως θα έπρεπε.

Ο ενσωματωμένος υποδοχέας οδοντικού νήματος της Flossy Brush έχει σχεδιαστεί για την απλή και γρήγορη τοποθέτηση και αντικατάσταση οποιουδήποτε νήματος της αγοράς. Δεν υπάρχουν επιπρόσθετα εξαρτήματα και ανταλλακτικά μέρη που θα πρέπει κανείς να αγοράσει επιπλέον.
Επίσης, ο καμπύλος και ευέλικτος σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να φτάσουν και τα πιο δύσκολα σημεία γύρω από τα δόντια τους. Η συμπαγής και εύκαμπτη κεφαλή της οδοντόβουρτσας είναι διαθέσιμοι με δύο τύπου τριχών: τις ιδιαίτερα μαλακές τρίχες με κωνικό άκρο 0.01 για να φτάνουν κάτω από τα ούλα και τις μαλακές, στρογγυλεμένες τρίχες Tynex για μια πιο κλασσική αίσθηση.
Η Flossy Brush δεν είναι απλά μία ακόμη οδοντόβουρτσα. Είναι πολύ πιο αποτελεσματική στην αφαίρεση της πλάκας και είναι πιο απλή και βολική στη χρήση,” δήλωσε ο Zoltan Rusznak, DDS, CEO της Flossy Brush. “Στόχος μας είναι να την πουλήσουμε ευρέως στην αμερικανική αγορά, και όσο αναπτυσσόμαστε, θα επεκτεινόμαστε στην ευρωπαϊκή και ιαπωνική αγορά. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για επενδυτές που έχουν συμφέρον να βοηθήσουν να προωθηθεί το προϊόν στην επόμενη φάση.
Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την κατασκευή, την αποθήκευση και τη μεταφορά, με μια απογραφή που φτάνει τις 35,000 έτοιμες για πώληση οδοντόβουρτσες Flossy Brush. Έχει επίσης, δημιουργήσει μια σελίδα χρηματοδότησης, όπου οι υποψήφιοι επενδυτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για το προϊόν και την εταιρεία.
Πηγή : http://www.dentistrytoday.com/news/industrynews/item/1925-startup-combines-toothbrush-and-floss-in-a-single-tool

(Visited 22 times, 1 visits today)

Last modified: May 2, 2017

Close