Written by 11:06 am Οργάνωση και λειτουργία Οδοντιατρείου

Οδοντιατρική κλινική στην Καλιφόρνια προσφέρει “δωρεάν” Σαββατοκύριακo!

Οδοντιατρική κλινική στην Καλιφόρνια προσφέρει "δωρεάν" Σαββατοκύριακα!

Σαν Ματέο, Καλιφόρνια: Η Αλμπέρτα Μπας χρειαζόταν τρεις εξαγωγές δοντιών. Χωρίς οδοντιατρική ασφάλιση ή αποταμιευμένα χρήματα όμως, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία θεραπείας.

Οδοντιατρικη Κλινικη στην Καλιφόρνια προσφερει “δωρεαν” Σαββατοκυριακo!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών σκεφτόμουν ‘Πώς θα το κάνω αυτό;’ Η διαδικασία αυτή έπρεπε να ολοκληρωθεί προτού φτάσει στο σημείο να επηρεάσει αρνητικά τη συνολική μου υγεία,” είπε, ανακαλώντας τα γεγονότα, η Μπας.
Η Αλμπέρτα Μπας είναι απλώς ένας από τους 2.000 ανθρώπους που επωφελήθηκαν του πλεονεκτήματος μιας δωρεάν οδοντιατρικής κλινικής στο Σαν Ματέο της Καλιφορνια αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία διοργανώθηκε από την Οδοντιατρική Εταιρεία της Καλιφόρνια.
Είμαι πολύ ευγνώμων. Δε νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά λόγια για να τους ευχαριστήσω,” είπε η Μπας.
Εκατοντάδες εθελοντές βοήθησαν στον καθαρισμό δοντιών, στα σφραγίσματα κοιλοτήτων τερηδόνας, ακόμη και στις εξαγωγές δοντιών που δεν υπήρχε τρόπος να σωθούν.
Οδοντιατρική κλινική στην Καλιφόρνια προσφέρει "δωρεάν" Σαββατοκύριακα!
Η Καλιφορνια είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη που κανείς θα μπορούσε να ζει, οπότε η οδοντιατρική φροντίδα αναπόφευκτα μένει πίσω για πολλούς ανθρώπους που δεν μπορούν να την αντέξουν οικονομικά,” είπε η Dr. Carliza Marcos.

Η Οδοντιατρική Εταιρεία της Καλιφόρνια εκτιμά ότι τρεις στους δέκα κατοίκους δυσκολεύονται να λάβουν οδοντιατρική περίθαλψη και πολλοί από αυτούς είναι παιδιά.

Έχασα την ασφάλεια μου πριν από έναν χρόνο, οπότε αγωνίστηκα πολύ για να καταφέρω να πάω τα παιδιά μου στον οδοντίατρο,” είπε η Fanney Esqueda. Οι κόρες της είχαν όμως την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο και η μητέρα τους ανακουφίστηκε όταν ανακάλυψε ότι δεν είχε καμιά τους τερηδόνα.
Πηγή: http://sanfrancisco.cbslocal.com/2017/04/22/dental-care-san-mateo-free-clinic/

(Visited 52 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close