Written by 3:29 pm Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα Colgate με το πάτημα ενός κουμπιού!

Όλα τα προϊόντα Colgate με το πάτημα ενός κουμπιού!

Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.: Ο παγκόσμιος προμηθευτής καταναλωτικών προϊόντων Colgate-Palmolive ανακοίνωσε ότι θα είναι πιο εύκολο για τους πελάτες να αγοράσουν και να παραγγείλουν τα προϊόντα οδοντιατρικής φροντίδας στο μέλλον. Η εταιρία πρόσφατα λάνσαρε το κουμπί Amazon Dash Button, ένα προσαρμοζόμενο gadget, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν πάνω από 25 απαραίτητα είδη οδοντιατρικής φροντίδας, όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και στοματικά διαλύματα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ολα τα προϊοντα Colgate με το πατημα ενος κουμπιου!

Το Amazon Dash Button είναι μια συσκευή που συνδέεται στο Wi-Fi και επιτρέπει στον χρήστη να παραγγείλει το αγαπημένο του προϊόν με το πάτημα ενός κουμπιού. Το κουμπί είναι συνδεδεμένο  με ένα προϊόν επιλογής του χρήστη, ο οποίος μπορεί να το επιλέξει μέσω του Amazon App για Android ή iOS smartphone κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.
Αν οι πελάτες μείνουν χωρίς οδοντόκρεμα, για παράδειγμα, ένα απλό πάτημα του Dash Button αυτόματα τοποθετεί μια παραγγελία με το Amazon free shipping. Μόλις πατηθεί το Dash Button, ο δείκτης θα γίνει πράσινος αν η παραγγελία σας είναι επιτυχής, ή κόκκινος αν είναι ανεπιτυχής. Όλες οι καταστάσεις μπορούν να ελέγχονται μέσω του Amazon App.
To Dash Button έχει ένα επαναχρησιμοποιούμενο αυτοκόλλητο και ένα αφαιρούμενο άγκιστρο για να το κολλήσετε ή να το κρεμάσετε όπου θέλετε. Μπορείτε να παραγγείλετε το Dash Button για τη Colgate για  $4.99 στη διεύθυνση www.amazon.com/dashbutton. Για να χρησιμοποιήσετε το Dash Button, χρειάζεται να είστε μέλη στο Amazon Prime.
Πηγή: http://www.dental-tribune.com/articles/news/americas/32961_colgate_products_can_now_be_ordered_at_the_press_of_a_button.html

(Visited 6 times, 1 visits today)

Last modified: February 7, 2017

Close