Written by 3:41 pm Διάφορα

Καινοτόμο συστατικό οδοντόκρεμας εισάγεται το 2017 στην Αμερικάνικη αγορά

Καινοτόμο συστατικό οδοντόκρεμας εισάγεται το 2017 στην Αμερικάνικη αγορά

Ίρβιν, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.: Η BioMin Technologies, υποκατάστημα εμπορικής έρευνας του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου Queen Mary, το οποίο το 2016 εισήγαγε την πρώτη οδοντόκρεμα που περιείχε βιοενεργά υλικά από γυαλί, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπέγραψε συμφωνία με την αμερικάνικη εταιρία Dr. Collins. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Biomin, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά την τερηδόνα και να θεραπεύσει την ευαισθησία των δοντιών ως συστατικό σε προϊόντα στοματικής υγιεινής, θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ εντός του 2017.

Καινοτομο Συστατικο οδοντοκρεμας εισαγεται το 2017 στην Αμερικάνικη Αγορα

Ως μέρος της συμφωνίας, η BioMin Technologies θα προμηθεύει BioMin  βιοενεργά συστατικά από γυαλί για χρήση σε οδοντόκρεμες, οι οποίες θα πωλούνται αποκλειστικά από την Dr.Collins.
Τα βιοενεργά υλικά από γυαλί αναπτύχθηκαν από μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Robert Hill στο Queen Mary. Ξεκίνησαν να προωθούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, η BioMin Technologies συνεργάστηκε με την Dr.Collins. Η Dr.Collins ιδρύθηκε από τον Dr. Colin Suzman και είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση στοματικής φροντίδας στις Η.Π.Α.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερης αξίας οδοντιατρική αγορά στον κόσμο με μερικούς από τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Είμαστε σε ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την Dr.Collins για την εισαγωγή οδοντοκρεμων με BioMin στην αγορά“. Δήλωσε ο CEO  της BioMin Technologies, Richard Whatley.
Η οδοντόκρεμα με το συστατικό BioMin περιέχει στοιχεία, φυσικά για το ανθρώπινο σώμα συμπεριλαμβανομένων του ασβεστίου, φωσφόρου, και νατρίου. Η αργή απελευθέρωση των ιόντων ασβεστίου και φωσφόρου από τη BioMin είναι περισσότερο αποτελεσματική για την αποκατάσταση των μετάλλων στις επιφάνειες των δοντιών σε σύγκριση με τις συμβατικές οδοντόκρεμες. Αυτό εξασφαλίζει και ενισχύει τη φυσική αποκατάσταση της οδοντικής επιφάνειας.
Πηγή: http://www.dental-tribune.com/articles/business/americas/32931_innovative_toothpaste_ingredient_to_enter_us_market_in_2017.html
 
 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close