Written by 3:01 pm Οργάνωση και λειτουργία Οδοντιατρείου

Απλώς οι καλύτεροι!

Απλώς οι καλύτεροι!

Οι δεξιότητες διαχείρισης και δημιουργίας ομάδας είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες οδοντιατρείων, επειδή η οικοδόμηση μίας μεγάλης οδοντιατρικής ομάδας απαιτεί την έντονη κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Οι πιο αποτελεσματικές ομάδες δε συμβαίνουν έτσι απλά – οι ηγέτες ξεκινούν με τους σωστούς ανθρώπους, δημιουργούν το όραμα και τις κατευθυντήριες γραμμές του οδοντιατρείου, και καθιερώνουν στόχους που θα τους φτάσουν εκεί.
Στη συνέχεια, εργάζονται ώστε να επιτύχουν αυτούς τους στόχους, έτσι ώστε τα μέλη της ομάδας να μην εργάζονται με βάση την ατομική τους γνώμη ή να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Τα βηματα για να ειστε οι καλύτεροι

Προσλαβετε τους σωστους ανθρωπους

Η διαδικασία της πρόσληψης μπορεί να είναι δύσκολη για πολλούς ιδιοκτήτες οδοντιατρείων,οπότε πολλές φορές καταλήγουν να μην κάνουν τίποτα – αντί να αντικαταστήσουν ένα άτομο με κακή απόδοση και να προχωρήσουν μπροστά.

Να εχετε ενα οραμα

Το όραμα, όταν καθορίζεται από όλην την ομάδα, δημιουργεί μία ενιαία κατεύθυνση για όλους. Θα βοηθήσει στην αλλαγή στάσης και συνηθειών, το οποίο θα φέρει με τη σειρά του διαφορετικά αποτελέσματα. Το όραμα είναι μία σαφής δήλωση για το τι θέλετε εσείς και η ομάδα σας για το οδοντιατρείο.

Δημιουργηστε στοχους

Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι είναι το δεύτερο βήμα μετά το όραμα. Πρέπει να είναι εφικτοί και όχι άπιαστα όνειρα. Έπειτα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την εξέλιξη αυτών των στόχων τακτικά και να αντικαθιστάτε με νέους στόχους αυτούς που εκπληρώνονται.

Παρεχετε περιγραφες θεσης και εγχειριδια διαδικασιων

Αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο στην πρόσληψη των σωστών ανθρώπων για κάθε θέση αλλά και θα βοηθήσει τα μέλη να διαχειριστούν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Επικοινωνηστε με τα μελη της ομαδας σας

Η αναγνώριση, η επικοινωνία και η συμμετοχή της ομάδας σε ό,τι κάνετε είναι σημαντική για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα εργάζεστε για τον ίδιο σκοπό.

Γίνετε οι καλύτεροι!

Πηγή: http: //www. dentaltown. com/ Dentaltown/ Article. aspx?i=428&aid=6133
 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close