Written by 2:45 pm Κλινικά Περιστατικά

5 κορυφαίες συμβουλές για αισθητική ορθοδοντική

5 κορυφαίες συμβουλές για αισθητική ορθοδοντική

5 κορυφαιες συμβουλες για αισθητικη ορθοδοντική

#1: Επιλογη Περιπτωσης

Επιλέξτε τις σωστές περιπτώσεις για την εφαρμογή αισθητικής ορθοδοντικής θεραπείας.
Η ολοκληρωμένη ορθοδοντική στοχεύει στο να επιτύχει όσο περισσότερο γίνεται ιδανικές σχέσεις από την άποψη της οριζόντιας πρόταξης, της σύγκλεισης, της γωνίωσης κλπ. Όλα αυτά είναι χρυσοί κανόνες στην ορθοδοντική.
Ως αποτέλεσμα της αύξησης στη ζήτηση για αισθητική ορθοδοντική, ειδικά στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί ασθενείς αναζητούν ορθοδοντικές θεραπείες και συστήματα. Ωστόσο, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους λόγω των προσδοκιών του κάθε ασθενή ή τη σοβαρότητα της κακής σύγκλεισης. Μπορεί να υπάρχουν σκελετικά προβλήματα τα οποία απαιτούν ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία ή ακόμη και χειρουργική επέμβαση.

#2: Επικοινωνια

Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τις ανησυχίες του ασθενή, ποιες από αυτές πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθούν και ποιες δεν είναι και τόσο σημαντικές. Μην υποθέτετε ότι ξέρετε τι θέλει ο ασθενής, κάντε την ερώτηση “υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αλλάξεις” και συνεχίστε έτσι μέχρι ο ασθενής να έχει εκφράσει κάθε του ανησυχία.
Έπειτα γράψτε μία λίστα με όλα αυτά τα θέματα και αποφασίστε ποια θα διορθώσετε και ποια δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διορθώσετε. Θα έχει τεράστια θετική επίδραση στην επαγγελματική σας ζωή, αν μπορέσετε να περιορίσετε τα παράπονα των ασθενών.

#3: Φωτογραφιες

Πάρτε εξαιρετικές φωτογραφίες ώστε να γνωρίζετε ποιο ήταν το σημείο εκκίνησης. Πηγαίνετε σε μαθήματα φωτογραφίας και πάρτε και το προσωπικό σας μαζί, έτσι ώστε αυτό το έργο να μπορεί να ανατεθεί σε όλα τα μέλη της ομάδας σας.
Οι καλές φωτογραφίες οδηγούν σε ένα καλό χαρτοφυλάκιο. Αυτό είναι καλό γιατί θέλετε να είστε σε θέση να δείξετε καλές φωτογραφίες από το πριν και το μετά. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τις φωτογραφίες σας.

#4: Εξοπλισμος

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνετε τη δουλειά. Η χρήση των σωστών υλικών και τεχνικών θα δημιουργήσει το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μπορούμε τώρα να επιτύχουμε αποτελέσματα που ήταν αδιανόητα πριν από κάποια χρόνια.
Πηγαίνετε σε συνέδρια για να μάθετε τις σωστές τεχνικές. Θα εκπλαγείτε με το πόσο αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που εργάζεστε και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την ορθοδοντική.

#5: Συνεχιστε να μαθαινετε

Συνεχίστε να βελτιώνετε την κατανόηση και τις δεξιότητές σας. Υπάρχουν εταιρίες όπου μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας πάνω στην ορθοδοντική και άλλα μαθήματα σχετικά με την αισθητική αλλά και την ολοκληρωμένη ορθοδοντική.
Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν τόσο ταλαντούχοι δάσκαλοι οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση που έχουν κερδίσει από την εμπειρία τους.
 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Last modified: October 25, 2016

Close