Written by 4:01 pm Επιστημονικά Νέα

Η Align Technology λανσάρει το νέο Invisalign G7

Αναμένεται σημαντική αύξηση στην αγορά διάφανων ορθοδοντικών μηχανημάτων

Η Align Technology έχει ανακοινώσει την προώθηση του Invisalign G7, του πιο πρόσφατου συστήματος διαφανών ναρθήκων της σειράς G.

Η Align Technology λανσάρει το νέο Invisalign G7

Το Invisalign G7 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο της κίνησης των δοντιών καθώς και βελτίωση των αποτελεσμάτων της θεραπείας. Παρέχει, επίσης, νέες δυνατότητες για την τελειοποίηση ορισμένων κινήσεων των δοντιών και ενισχύει την ποιότητα της θεραπείας, ειδικά των εφήβων.
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία In visalign SmartStage ώστε να βελτιστοποιήσει τα στάδια και την ακολουθία των κινήσεων των δοντιών, και την ενεργοποίηση της ευθυγράμμισης για μεγαλύτερη προβλεψιμότητα.
Μαζί με το  In visalign G7 κυκλοφορεί επίσης και το βελτιωμένο λογισμικό θεραπείας ClinCheck Pro 5.0, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να δείτε ταυτόχρονα σχέδια θεραπείας, πιο ρεαλιστικά 3D μοντέλα και μία νέα δυνατότητα ρύθμισης της γραμμής εργαλείων για μεγαλύτερη ευελιξία.
Και τα δύο νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα στους επαγγελματίες από τις 17 Οκτωβρίου.
Ο Raphael Pascaud, , υπεύθυνος μάρκετινγκ στην Align Technology, δήλωσε: «Με το Invisalign G7, οι γιατροί έχουν πλέον πρόσβαση σε λειτουργίες για την λεπτομερή θεραπεία που θα τους δώσουν περισσότερους λόγους να είναι σίγουροι ότι μπορούν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τους.”
Πηγή: http:// www. zenopa. com/ news/ 801827067/ align-technology – launches- new-invisalign- g7- clear- aligner- system

(Visited 11 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close