Written by 6:55 pm Διάφορα

Οδοντίατροι: Έρωτας μετ’ εμποδίων

Οδοντίατροι: Έρωτας μετ' εμποδίων

Οδοντίατροι … Αν έχετε ερωτευτεί οδοντίατρο, τότε ξέρετε …
Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε τις πιο συνηθισμένες δυσκολίες στη σχέση με έναν οδοντίατρο καθώς και τους τρόπους για να τις διαχειριστείτε και να βγείτε … Νικητές στον έρωτα!

#1: Η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη…

Ε, ναι. Οι οδοντίατροι εργάζονται πολύ σκληρά και πολλές ώρες. Μετά από τα χρόνια στην Οδοντιατρική Σχολή, οι οδοντίατροι είτε αγοράζουν ένα οδοντιατρείο είτε γίνονται συνέταιροι σε ένα. Και τα δύο, πάντως, απαιτούν πολλή δουλειά.
Η ρομαντισμός της ιδέας του να παντρευτείτε έναν γιατρό μπορεί να θολώσει το τοπίο και ως εκ τούτου να μην λάβετε υπόψιν σας ότι τα πρώτα χρόνια θα είναι δύσκολα.

Στρατηγική Επιβίωσης:

Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Ένας οδοντίατρος χρειάζεται έναν σύντροφο που να καταλαβαίνει τη σημασία της επένδυσης στο χρόνο, αλλά και ένας σύντροφος χρειάζεται να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει, ειδικά τον πρώτο καιρό της σχέσης ή του γάμου. Μιλήστε ανοιχτά.

#2: Εσοδα – Χρεη = Σημειωσατε Χ

Εντάξει. Η Οδοντιατρική Σχολή απαιτεί πολλά χρόνια σπουδών και τα οικονομικά των νέων οδοντιάτρων είναι γενικά … “σφιχτά.” Οι οδοντίατροι περνούν πολλά χρόνια στο πανεπιστήμιο να εργάζονται για ψίχουλα δημιουργώντας ένα αρκετά μεγάλο χρέος το οποίο προσπαθούν να καλύψουν παράλληλα με τα σχολεία των παιδιών τους, με τις ανάγκες του σπιτιού και τις προσδοκίες του συντρόφου τους.

Στρατηγική Επιβίωσης:

Να είστε ευέλικτοι. Μερικές φορές αντί για χρήματα οι άνθρωποι αφιερώνουν στον σύντροφό τους περισσότερο χρόνο. Οι ισορροπίες αλλάζουν. Go with the flow και μιλήστε ανοιχτά.

#3: Του κοριτσιου/αγοριου απεναντι ….

Οι οδοντίατροι είναι οι πιο γοητευτικοί άνθρωποι της γειτονιάς. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν φυσική ομορφιά, αλλά αναμφισβήτητα διαθέτουν μαγνητισμό. Κάθε μέρα συναναστρέφονται ανθρώπους, γεγονός το οποίο τους βοηθά να αναπτύσσουν μία πολύ ελκυστική προσωπικότητα.
Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση, ειδικά αν ήδη υπάρχουν άλλα άλυτα θέματα.

Στρατηγική Επιβίωσης:

Η συμμετοχή είναι κάτι που κατευνάζει τη ζήλια. Οπότε την επόμενη φορά που θα γίνει ένα οδοντιατρικό συνέδριο, πηγαίνετε μαζί.

#4: Μετρον Αριστον …

Καλές είναι οι προσδοκίες, καλή όμως είναι και η υπομονή. Ναι, οι γιατροί γενικά έχουν καλύτερο εισόδημα από άλλα επαγγέλματα αλλά αυτό έχει και το τίμημά του.

Στρατηγική Επιβίωσης:

Ως σύντροφος μη ζητάτε πολλά και γρήγορα. Ως οδοντίατρος φροντίστε να εξετάσετε ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί σας είναι μαζί σας για τους σωστούς λόγους.
Και μην ξεχνάτε …

Love is In the Air

 

(Visited 132 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close