Written by 2:13 pm Διάφορα, Επιστημονικά Νέα

Το Δελτίο Τύπου του 53ου Ετήσιου Συνεδρίου ΣΕΕ

Το Δελτιο Τυπου του 53ου Ετησιου Συνεδριου Στοματολογικης εταιρειας της ελλαδος 8-11 Σεπτεμβριου 2016 Καλαματα

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 11/09/2016 οι εργασίες του 53ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα. Παρά τις αρχικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η ανταπόκριση των συναδέλφων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας υπήρξε αθρόα.

Το Δελτίο Τύπου του 53ου Ετήσιου Συνεδρίου ΣΕΕ

Στην εναρκτήριο συνεδρία απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, κος Μελακόπουλος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, κα Θεοδωροπούλου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κος Κατσίκης, ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κος Νίκας.

Το Δελτίο Τύπου του 53ου Ετήσιου Συνεδρίου ΣΕΕ

Κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν οι αποτυχίες και επιπλοκές στην κλινική πράξη και η αντιμετώπισή τους. Πλαισιώθηκε από πολυάριθμες εισηγήσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις, με τις οποίες καλύφθηκε το φάσμα των ειδικεύσεων της Οδοντιατρικής, καθώς και από Πρακτικά Σεμινάρια και Master class, με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να είναι συνεχώς αυξανόμενο. Ιδιαίτερα ζωηρή ήταν η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρία των Κλινικών Μυστικών, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία αυτής της καινοτομίας, ενώ συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά η συνεδρία των eposter, στην οποία βραβεύθηκαν κατόπιν κρίσης τρεις εργασίες. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειψαν οι κοινωνικές δράσεις. Με τη βοήθεια εθελοντών από τη ΣΕΕ και τον ΟΣ Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και στοματολογικός έλεγχος των μελών των ΚΑΠΗ Καλαμάτας, καθώς και ενημέρωση ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη για τη φροντίδα της στοματικής υγείας.

Το Δελτίο Τύπου του 53ου Ετήσιου Συνεδρίου ΣΕΕ

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου. Οι περιλήψεις των ελεύθερων ανακοινώσεων και των επιτοίχιων επιδείξεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.stomatologia.gr.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close