Written by 2:11 pm Διάφορα, Οργάνωση και λειτουργία Οδοντιατρείου

5 τρόποι για να προσελκύσετε τις μητέρες των μικρών ασθενών

Πώς να προσελκύσετε τις μητέρες των μικρών ασθενών

Πολλά έχουν γραφτεί για το μάρκετινγκ που αφορά στις μητέρες, και υπάρχει πολύ καλός λόγος γι’αυτό. Οι μητέρες είναι ένα ισχυρό κομμάτι του πληθυσμού, με πολλούς οδοντιάτρους να θεωρούν τις γυναίκες με παιδιά το κύριο κοινό τους. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ένα υποσύνολο μητέρων έχει αρχίσει να σχηματίζει μία ξεχωριστή ομάδα, την Μητέρα της Χιλιετίας. Πόσο καλά είναι προετοιμασμένο το οδοντιατρείο σας να προσελκύσει αυτήν την ομάδα;

Κατανοωντας τη νοοτροπια της Μητέρας της Χιλιετιας

Οι μητέρες αυτής της χιλιετίας ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με την τεχνολογία. Είναι 38% πιο πιθανό να έχουν smartphone σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό, και καταναλώνουν κατά μέσο όρο μία μέ τρεις ώρες την ημέρα στην ενασχόληση με το τηλέφωνό τους.
Το 76% των μητέρων αυτής της ομάδας είναι σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Pinterest, και το 81% σχηματίζει την άποψή του σχετικά με μία εταιρία με βάση το προφίλ της τελευταίας σε αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5 μοντερνοι τροποι για να προσελκυσετε τις μητέρες των μικρων ασθενων

1. Δημιουργία Ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα που να μπορεί εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές (υπολογιστή, smartphone, tablet) και να λειτουργεί αποτελεσματικά.

2. Προφιλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενώ υπάρχουν πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιλέξετε, ένα είναι το πιο σημαντικό: το Facebook. Μέσω του Facebook μπορείτε να δημοσιεύεται περιεχόμενο που αφορά στην οδοντιατρική αλλά και περιεχόμενο που ενδιαφέρει τις μητέρες.

3. Διαδικτυακές αξιολογήσεις των υπηρεσιών σας

Για τους οδοντιάτρους, τα διαδικτυακά σχόλια και κριτικές είναι υψίστης σημασίας. Το 92% των καταναλωτών διαβάζουν κριτικές online, και οι κριτικές που αφορούν στους οδοντιάτρους έρχονται δεύτερες μετά από αυτές για τα εστιατόρια.

4. Αποτελεσματική και εύκολη επικοινωνία

Οι μητέρες σήμερα είναι εξαιρετικά απασχολημένες στην προσπάθεια τους να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Οπότε τρόποι επικοινωνίας όπως τα μηνύματα αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικοί.

5. Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο οδοντιατρείο

Διατηρείστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο οδοντιατρείο σας με την προσφορά δωρεάν Wi-Fi στην αίθουσα αναμονής, με βιβλία κατάλληλα για όλες τις ηλικίες καθώς και διάφορα παιχνίδια που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα.
Πηγή: http://www.dentalproductsreport.com/dental/article/5-modern-methods-reaching-moms-your-market?page=0,5

(Visited 8 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close