Written by 5:58 pm Διάφορα

Η Dentsply Sirona αποκτά τα MIS εμφυτεύματα

Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Dentsply Sirona αποκτα τα MIS εμφυτεύματα

Η Dentsply Sirona ανακοίνωσε μία οριστική συμφωνία για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ιδιωτικής MIS Implants Technologies Ltd. στη Barlev του Ισραήλ, μίας κατασκευάστριας εταιρίας για συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων που εδρεύει στο Βόρειο Ισραήλ.
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και York, PA (ΗΠΑ). “Η MIS είναι μοναδικά τοποθετημένη ώστε να αντιμετωπίσει την αξία του τμήματος της αγοράς των εμφυτευμάτων τόσο στην περιοχή του Ισραήλ όσο και παγκοσμίως. Η MIS διαθέτει ένα ευρύ portfolio εμφυτευμάτων και συναφών προϊόντων κάτω από ένα καθιερωμένο brand, καθιστώντας το ιδανικό συμπλήρωμα για την εταιρεία μας », σχολιάζει ο Jeffrey T. Slovin, Διευθύνων Σύμβουλος της Dentsply Sirona. Η συμφωνία ανοίγει πολλές νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και υπηρεσιών και για τα δύο μέρη, οι οποίες ωφελούν τους πελάτες και τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Υψηλων προτυπων ποιοτητα σε ολα τα brand των εμφυτευματων

Για πάνω από 30 χρόνια, η Dentsply Sirona έχει συσσωρεύσει μοναδική γνώση και εμπειρία στον κλάδο των οδοντικών εμφυτευμάτων. Η εταιρία αναπτύσσει και παράγει πρωτοποριακές και βιομηχανικά κορυφαίες καινοτομίες στις τεχνολογίες επιφάνειας εμφυτευμάτων, σύνδεσης εμφυτεύματος-στηρίγματος, πρωτόκολλα άμεσης τοποθέτησης, και καθοδηγούμενη χειρουργική επέμβαση.
Η βάση γι’αυτό είναι μία εμπεριστατωμένη επιστημονική προσέγγιση και αφοσίωση στις μακροχρόνιες κλινικές ενδείξεις. Για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων, οι κλινικοί γιατροί χρειάζονται προβλέψιμες λύσεις. Η Dentsply Sirona προσφέρει ατομικά και πλήρως ελεγμένα προϊόντα για κάθε στάδιο της θεραπείας με εμφυτεύματα. Λύσεις όπως τα συστήματα εμφυτευμάτων ANKYLOS, ASTRA TECH και XiVE κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων εμφυτευμάτων και έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν να γίνει η διαδικασία του κλινικού εμφυτεύματος καλύτερη, ασφαλέστερη, ευκολότερη, και ταχύτερη.
Η προσθήκη της MIS, μίας κορυφαίας εταιρίας εμφυτευμάτων, θα διευρύνει το φάσμα των σχεδίων θεραπείας σε επιπλέον τμήματα της αγοράς.
Πηγή: https://www.dentsplysirona.com/en/news/press-releases/corporate/dentsply-sirona-acquires-mis-implants.html
 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close