Written by 12:43 pm Επιστημονικά Νέα, Καινοτομία

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής οδοντιατρικής

Σουηδοί ερευνητές ανακάλυψαν την προέλευση του σμάλτου!

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακών μηχανημάτων, όπως οι ενδο-στοματικοί σαρωτές, είναι σαφή. Όπως και με τα περισσότερα απαραίτητα βιομηχανικά είδη, υπάρχει γρήγορη απόσβεση κόστους  λόγω της αποτελεσματικής τους ακρίβειας.
Με τη χρήση αυτών των εργαλείων, μπορείτε να δώσετε στο οδοντιατρείο σας ένα παραπάνω πλεονέκτημα και να προωθήσετε την εξέλιξή του.
Η πραγματικότητα και οι αντιλήψεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι συνιστώσες της ανάπτυξης είναι η άνεση του ασθενούς, η τεχνολογία (η οποία είναι πάντα ένα μεγάλο προτέρημα),  και οι ολοένα επεκτεινόμενες προσφορές υπηρεσιών.
Οι ασθενείς
Γνωρίζετε ήδη από τους αντιπροσώπους πωλήσεων πως οι ενδο-στοματικοί σαρωτές κάνουν την συνολική εμπειρία πιο ευχάριστη για ασθενείς που έχουν ισχυρά αντανακλαστικά, καθώς και καταργούν τη σχετική ενόχληση που προκαλείται.
Με τέτοια ακρίβεια απεικόνισης και ακριβείς αποκαταστάσεις, οι ασθενείς σας θα χρειάζονται λιγότερο χρόνο στην καρέκλα, το οποίο είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.
Ο ανταγωνισμός
Τα πολλαπλά οφέλη της ψηφιακής οδοντιατρικής είναι ακριβώς οι ξεχωριστοί παράγοντες που αποτελούν την ουσία των δημοσιεύσεων στα social media.
Βεβαιωθείτε πως μιλάτε για τα οφέλη και όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά αυτών των νέων εργαλείων. Πείτε στους ασθενείς σας πώς μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία στο γραφείο σας, όπως στο να αποφεύγουν να κλείνουν δεύτερα ραντεβού επειδή η αποκατάσταση δεν έγινε σωστά την πρώτη φορά. Ή δώστε έμφαση στον λιγότερο χρόνο που θα διαρκεί το ραντεβού τους λόγω της ακρίβειας που προσφέρει η νέα τεχνολογία. Βελτιώνετε τη συνολική εμπειρία των ασθενών, οπότε μπορείτε να τους μιλήσετε γι’αυτό.
Οι υπηρεσίες
Κάποια εργαστήρια προσφέρουν ψηφιακά εκμαγεία, δίνοντας έτσι στους ασθενείς τη δυνατότητα να δουν το νέο δυνατό χαμόγελό τους κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να δεχτούν να ακολουθήσουν τη θεραπεία, και αν μείνουν ικανοποιημένοι, να το πουν στις οικογένειες και τους φίλους τους.
Από τη σκοπιά των προτερημάτων, δεν μπορούν όλα τα οδοντιατρεία να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες, όπως τα ψηφιακά εκμαγεία, έτσι με το να τις προσφέρετε εσείς ξεχωρίζετε.
Μόλις μπείτε στον κόσμο της ψηφιακής οδοντιατρικής, θα σας ανοίξουν πόρτες για προσφορές προϊόντων όπως το Invisalign, καθώς και οι ψηφιακές εκτυπώσεις εμφυτευμάτων, που υποστηρίζονται από αυτές τις τεχνολογίες. Η ψηφιακή οδοντιατρική θα οδηγήσει περισσότερους ασθενείς στο οδοντιατρείο σας, και θα φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των τωρινών ασθενών σας.
Πηγή

(Visited 28 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close