Written by 9:27 pm Διάφορα

ΕΤΑΑ: Ανακοίνωση για την χορήγηση δανείων

ΕΤΑΑ: Ανακοίνωση για την χορήγηση δανείων

Στην υπ’ αριθ. 23/15-12-2015 συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Υ. αποφασίστηκε όπως η Υπηρεσία με βάση τη συγκεντρωτική κατάσταση με τους Υγειονομικούς που υπέβαλλαν αίτηση και είχαν τις προϋποθέσεις που ορίζονταν στην σχετική Απόφαση του Ε.Τ.Α.Α., να εγκριθεί η χορήγηση δανείων με απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Οι αιτούντες που ειδοποιήθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο από το Ταμείο μας, θα πρέπει μέχρι τις 22/12/2015 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία (κεντρικά ή στα πλησιέστερα γραφεία ή τμήματα ΤΣΑΥ-Ε.Τ.Α.Α. της περιοχής τους), τα απαραίτητα δικαιολογητικά (διπλότυπο τύπου Α’ για το χαρτόσημο, φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα -π.χ. Ι.Κ.Α.-) και να υπογράψουν το σχετικό συμβόλαιο για τη χορήγηση δανείου Α΄ επαγγελματικής εγκατάστασης. Η ημερομηνία λήξης των ενημεροτήτων (φορολογικής – ασφαλιστικής) δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη της 31/12/2015, αφού τα δάνεια θα πρέπει να χορηγηθούν με βάση την Υπουργική Απόφαση, μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.
Σε περίπτωση που μετά από έλεγχο της Υπηρεσίας, αποδειχθεί ότι δεν προσήλθαν μέχρι την οριζόμενη ημερομηνία (22-12-2015) ή δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η Υπηρεσία θα καλεί τους επόμενους των 100 με απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
ΕΤΑΑ – ΤΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
Πηγή

(Visited 18 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close