Written by 12:07 am Διάφορα

8 παράξενα πράγματα που έχουν κάνει εργαζόμενοι σε οδοντιατρεία!

Ζητήθηκε από οδοντιάτρους να δηλώσουν το πιο περίεργο περιστατικό που συνέβη από εργαζόμενους στο ιατρείο τους. Η λίστα είναι μεγάλη…8 όμως περιστατικά ξεχώρισαν:

  1. Εργαζόμενη παραιτήθηκε με…post-it! Έγραψε τη λέξη “Παραιτούμαι” και το όνομά της σε ένα post-it, το κόλλησε στο μόνιτορ του υπολογιστή και έφυγε κυριολεκτικά από την πίσω πόρτα.
  2. Κοπέλα που έβαλε extension στα μαλλιά της, την επόμενη μέρα έπαθε υστερία κατά τη διάρκεια επίσκεψης ασθενούς γιατί πίστευε ότι τα μαλλιά ήταν…στοιχειωμένα, με αποτέλεσμα να τα προσπαθεί να ξεμαλλιαστεί!!
  3. Υπάλληλος οδοντιατρείου άδειασε καλάθι με παιδικά παιχνίδια στο πάτωμα του οδοντιατρείου, έπεσε στα γόνατα και ξεχώρισε όλα τα βραχιόλια, τα φόρεσε και τα πήρε σπίτι της. Η κοπέλα αποδείχθηκε ότι έπαιρνε ναρκωτικά!
  4. Οδοντίατρος ενώ φορούσε τα γάντια την ώρα της εξέτασης, τα γύριζε από την ανάποδη στο χέρι του όταν ήθελε να πιάσει το τηλέφωνο και μετά το ξανά γύριζε για να συνεχίσει τη δουλειά του!
  5. Οδοντίατρος ζωόφιλη κατά τη διάρκεια ραντεβού με ασθενή, χρειάστηκε να αφήσει τον ασθενή για λίγο στην καρέκλα και να πάει στο μπάνιο να “διορθώσει¨το σουτιέν της στο οποίο όμως υπήρχε ένα…κουνελάκι!!!
  6. Γραμματέας οδοντιατρείου ζήτησε από πελάτη να εξοφλήσει τον λογαριασμό του πουλώντας το αμάξι του στον οδοντίατρο! Αφού ο πελάτης αρνήθηκε του ζήτησε τον τραπεζικό του λογαριασμό για να τραβήξει τελικά τα χρήματα!
  7. Βοηθός οδοντιάτρου πήρε τα χρησιμοποιημένα εργαλεία με γυμνά χέρια, τα ψέκασε με απολυμαντικό, τα ξέπλυνε στην βρύση με νερό και τα έβαλε πάλι στο δίσκο για να χρησιμοποιηθούν στον επόμενο ασθενή!
  8. Ενώ οδοντίατρος και βοηθός είχαν ασθενή στην καρέκλα, ο οδοντίατρος παρατηρεί μια αράχνη πάνω την μπλούζα του ασθενή και τη δείχνει στην βοηθό. Η βοηθός απτόητη, και αναίσθητα θα λέγαμε, παίρνει την σιελαντλία από το στόμα του ασθενή, ρουφάει την αράχνη και στην συνέχεια επανατοποθετεί την σιελαντλία στο στόμα του πελάτη σαν μην συνέχει τίποτα!

Πηγή

(Visited 43 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close