Written by 11:17 am Διάφορα

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που δεν μοιάζει με κανένα!

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που δεν μοιάζει με κανένα!

Οι Carlee Leifkes και Lucas Unger είναι ένα ζευγάρι αντισυμβατικό και έτοιμο να παντρευτεί!
Η αντισυμβατικότητά τους είναι εμφανή με την πρώτη ματιά μόνο και μόνο από την εμφάνισή τους και το ξέρουν και το “φωνάζουν”.
The pair, who met at a music festival in Unger's native Canada earlier this year, came up with the idea for the ring together.
Το ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να αρραβωνιαστεί και το δαχτυλίδι των αρραβώνων ήταν μια “δήλωση” αντισυμβατικότητας όπως λένε και οι ίδιοι.
Η Carlee και ο Lucas γνωρίστηκαν στον Καναδά, χώρα καταγωγής του Lucas, ο οποίος και μετακόμισε για χάρη της αγαπημένης του. Η πράξη αυτή είναι, λέει η Carlee, από μόνη της μια απόδειξη της αγάπης του για εκείνη οπότε τι περισσότερο μπορεί να της αποδείξει ένα διαμάντι!
Γι’ αυτό και αποφάσισαν από κοινού για την “πέτρα” που θα έχει το δικό τους δαχτυλίδι αρραβώνων…έναν φρονιμίτη!!
After his dad mailed them one of the wisdom teeth Unger had removed when he was younger, they took the tooth to a jeweler to see if he could come up with something unique.
Η ιδέα προέκυψε όταν ο πατέρας του Lucas του έστειλε τον φρονιμίτη που είχε βγάλει ο γιος του όταν ήταν μικρότερος. Το ζευγάρι το πήγε μαζί σε ένα χρυσοχόο για να δουν αν μπορούν να το μετατρέψουν σε δαχτυλίδι. Όταν πήγαν πάλι μαζί για να το παραλάβουν ο Lucas δεν άφησε την  Carlee να το δει μέχρι που της έκανε γονατιστός την πρόταση γάμου μπροστά στους συγγενείς της.
The pair pride themselves on being a couple who's nontraditional, and Leifkes' engagement ring is just that: It's made from Unger's wisdom tooth.
Το ζευγάρι θα τους παντρέψει ο…Elvis Pristley σε λίγες μέρες στο Las Vegas!
Πηγή

(Visited 11 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close