Written by 6:40 pm Οργάνωση και λειτουργία Οδοντιατρείου

ΕΟΟ: Δημοσιοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2015

ΕΟΟ: Δημοσιοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, την 7/10/2015 Αποφάσισε με πλειοψηφία, να μη συμμετέχει για τη φετινή χρονιά στην υλοποίηση προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 του ΟΑΕΔ.
Στο πλαίσιο δημοσιοποίησης σε τοπικό επίπεδο, καλείται όποιος Οδοντιατρικός Σύλλογος επιθυμεί να ενεργοποιηθεί προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των εργαζομένων στα μέλη του, σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή, με έμφαση σε αναζήτηση εργαζομένων που δε συμμετείχαν κατά το παρελθόν σε ανάλογα προγράμματα και εργαζομένων νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας. Τα σεμινάρια είναι επιδοτούμενα και αφορούν εργαζομένους επιχειρήσεων που απασχολούν από 1 έως και 25 εργαζόμενους , με σχέση εξαρτημένης εργασίας και ασφάλιση στο ΙΚΑ.
Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα που έχουν σχέση με τις ειδικότητες των συμμετεχόντων με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες τους. Η διάρκεια κατάρτισης του κάθε προγράμματος θα είναι από 32 ώρες.
Ο αριθμός των διδακτικών ωρών ημερησίως δεν υπερβαίνει τις 4. Ο κάθε συμμετέχων καταρτιζόμενος θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ (με κατάθεση σε τραπεζικό τους λογαριασμό) ποσό 5,00 € ανά ώρα κατάρτισης. Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν είναι τα εξής:
• Υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης (έτοιμη φόρμα )
• Συμπλήρωση στοιχείων καταρτιζόμενου (έτοιμη φόρμα )
• Φωτ/φο της αστυνομικής ταυτότητας,
• Φωτ/φο βεβαίωσης ΑΦΜ ή φωτ/φο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας
• Φωτ/φο τραπεζικού λογαριασμού
• Φωτ/φο Βιβλιαρίου Ασθενείας ΙΚΑ με θεωρήσεις από «01/03/2015 έως 28/02/2016»
Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας και κάθε εργαζόμενος δεν μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερα του ενός (1) σεμινάρια.
Δείτε εδώ την εγκύκλιο
Πηγή

(Visited 14 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close