Written by 7:45 pm Διάφορα

Εξέλιξη στην υπόθεση της 15χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Άγιου Σαράντα

οδοντίατρος

Τον περασμένο Νοέμβριο η 15χρονη κοπέλα επισκέφτηκε μαζί με την μητέρα της οδοντίατρο στους Άγιους Σαράντα. Η κοπέλα με την μητέρα της ζούσαν στα Ιωάννινα. Οι γονείς του κοριτσιού είναι χωρισμένοι.
Στην επιστροφή από τον οδοντίατρο, το 15χρονο κορίτσι ένιωσε δυσφορία και η μητέρα της την μετέφερε σε αλβανικό νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε. Η πρώτη νεκροψία που έγινε τότε έλεγε ότι το κορίτσι είχε εσωτερική αιμορραγία, κάτι που ο πατέρας του κοριτσιού δεν πίστεψε και ζήτησε να γίνει και δεύτερη νεκροψία.
Έτσι, τα νεότερα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έγινε στην Ελλάδα μετά από απαίτηση του πατέρα, σοκάρουν δείχνοντας τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από τα επιτρεπόμενα όρια στο αίμα της άτυχης κοπέλας.
Ο πατέρας μίλησε σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο λέγοντας: «Στο αίμα του παιδιού μου, δύο ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg/ml φαρμάκου ύπνωσης την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg/ml, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά του καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα ενός 15χρονου κοριτσιού».
Πηγή

(Visited 13 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close