Written by 8:10 pm Διάφορα

Γιατί η Ούμα Θέρμαν χαμογελάει πάντα με το στόμα κλειστό;

Uma Thurman

Η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν είναι μια εντυπωσιακή παρουσία σίγουρα, δεν λέμε όμορφη γιατί είναι κάτι υποκειμενικό. Το σίγουρο είναι ότι δεν περνάει απαρατήρητη και ας κοντεύει τα 45 της χρόνια.
Μετά από τόσα χρόνια καριέρας υπάρχει και μεγάλο αρχείο φωτογραφιών της ηθοποιού. Δεν χρειάζεται να τις έχει δει κανείς όλες για να καταλάβει ότι οι 9 στις 10 φωτογραφίες έχουν κάτι κοινό. Η Ούμα Θέρμαν σχεδόν ποτέ δεν χαμογελάει με το στόμα ανοιχτό!
Όσοι έχουμε δει τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστεί έχουμε σίγουρα παρατηρήσει ότι η οδοντοστοιχία της είναι τουλάχιστον προσεγμένη. Γιατί όμως δεν την δείχνει ποτέ;
Την απάντηση την δίνει η ίδια σε ερώτηση που της έγινε: “Απολαμβάνω να μεγαλώνω γιατί νιώθω ότι δεν εκτιμούσα την ομορφιά όταν ήμουν νεότερη… Ένιωθα απαίσια. Όταν ήμουν 10, κάποιος μου είπε ότι είχα άσχημο χαμόγελο και έτσι πέρασα σχεδόν μια ζωή με ντροπή και μη χαμογελώντας με το στόμα ανοιχτό”
Εμείς θα πούμε ότι κακώς το έκανε αυτό τόσα χρόνια αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία
Uma Thurman
Παρόλα αυτά, αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη του τι μπορεί να προκαλέσει μια φράση ή μια λέξη ακόμα σε έναν άνθρωπο και δη όταν είναι παιδί.
Πηγή

(Visited 49 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close