Written by 7:14 pm Διάφορα

Σε οικονομική απάτη και υπεξαίρεση εμπλέκεται οδοντίατρος με τη σύζυγό του

οικονομική απάτη

Κάτοικος της Μεσσήνης Ρόδου μήνυσε έναν οδοντίατρο και την γυναίκα του για υπεξαίρεση χρημάτων από το ζευγάρι. Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου έχει προγραμματιστεί η εξέταση της υπόθεσης.
Ο μηνυτής διατείνεται ότι ο οδοντίατρος με την σύζυγό του τον έπεισαν να τους δανείσει το συνολικό ποσό των 80.000€ με την υπόσχεση ότι θα τα πάρει πίσω μόλις πουληθεί ένα ακίνητο που διέθεταν.
Η γνωριμία του μηνυτή με το ζευγάρι έγινε το 2006 όπου και τον κάλεσαν στο σπίτι τους και του παρουσίασαν την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση και γι’αυτό χρειάζονταν τα χρήματα. Αρχικά ο μηνυτής κατέθεσε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού το ποσό των 60.000€. Στα μέσα του 2007 ο μηνυτής ζήτησε τα χρήματά του αλλά το ζεύγος του παρουσίασε δήθεν “κωλύματα ” με την πώληση του ακινήτου και ότι θα χρειάζονταν ακόμα 20.000€ για να “προχωρήσει” η πώληση. Ο μηνυτής ενέδωσε και δάνεισε και τα άλλα 20.000€ στον οδοντίατρο και τη σύζυγό του.
Από τότε οι εκκλήσεις για την επιστροφή των χρημάτων του μηνυτή έπεφταν στο κενό, καθώς το ζευγάρι προέβαλε κάθε είδους δικαιολογία. Προχώρησαν στην υπογραφή βέβαια κάποιων συναλλαγματικών, αλλά στην λήξη αυτών δεν κατατέθηκε κανένα ποσό. Το 2010 πια ο μηνυτής προσπάθησε να ζητήσει τα χρήματα με έντονο ύφος από την σύζυγο, η οποία τον έδιωξε κακήν κακώς. Έκτοτε ο οδοντίατρος και η σύζυγός του δεν απαντούσες σε καμία από τις κλήσεις ούτε του μηνυτή ούτε του δικηγόρου του.
Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι ο οδοντίατρος έπαιζε συστηματικά στο Καζίνο,  λόγω του οποίου είχε και όλα αυτά τα χρέη, καθώς επίσης ότι την ίδια απάτη είχαν σκαρώσει και με άλλους ιδιώτες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close