Written by 1:40 pm Διάφορα

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά στο Μαρούσι (έως 26/2/15)

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στο Μαρούσι, ο ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, στο πλαίσιο προγραμμάτων πρόληψης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που έχει καθιερώσει ο Δήμος για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας των πολιτών.
Ο έλεγχος που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί από το Δημοτικό Πολυϊατρείο με τη συνεργασία του Χαμόγελου του παιδιού, σε κινητή οδοντιατρική μονάδα. Την επίβλεψη του προγράμματος έχει η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Καλαντζάκη- Λέκκα, ενώ στην υλοποίηση των προληπτικών ελέγχων στα παιδιά Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους οι παρακάτω εθελοντές οδοντίατροι του Δημοτικού Πολυιατρείου: Αδάμ Αικατερίνη, Βλάχου Μαρία, Διακουμοπούλου Δήμητρα, Δούμα Αικατερίνη, Καρατζά Αναστασία, Κωστοπούλου Δάφνη, Μουρούτσος Ασημάκης, Μπάγια-Μπραινίνγερ Πανάγιω, Παλιμετάκη Χριστίνα.
Με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά  τους εθελοντές του Δημοτικού Πολυιατρείου για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά της πόλης , καθώς και για τη σημαντική συμβολή  τους στη υλοποίηση  στοχευμένων  προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται αόκνως για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Πηγή

(Visited 8 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close