Written by 6:16 pm Διάφορα

Ποια είναι η Χριστίνα Ιακωβίδου;

Η πορεία της ξανθιάς και σέξι οδοντιάτρου, Χριστίνας Ιακωβίδου, θυμίζει αρκετά παλιά ελληνική ταινία, όπου μια άσημη κοπέλα με όνειρα και φιλοδοξίες καταφέρνει να φτάσει ψηλά. Στις εν λόγω ταινίες όμως η ιστορία σταματάει κάπου εκεί, ενώ στην πραγματική ζωή είναι πολύ πιθανό να έρθει ο κατήφορος μετά την εξύψωση.
Η Χριστίνα Ιακωβίδου, μεγάλωσε στην περιοχή Δελφών της Συμπρωτεύουσας. Ένα από τα πάθη της ήταν το διάβασμα, κάτι που την έφτασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι φιλοδοξίες της φυσικά δεν σταματούσαν εκεί και έτσι πήγε για μεταπτυχιακό στην Πόλη των Αγγέλων στην Αμερική όπου και δούλεψε σε οδοντιατρείο παράλληλα με της σπουδές της. Το συγκεκριμένο οδοντιατρείο ήταν φλέβα χρυσού για την φιλόδοξη Χριστίνα, μιας και το επισκέπτονταν πολλοί σταρ του Χόλιγουντ! Η Χριστίνα μέχρι και σήμερα έχει στο χώρο της φωτογραφίες της, αγκαλιά με πολλούς από τους διάσημους ασθενείς του οδοντιατρείου, εντός και εκτός χώρου εργασίας!
Για πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και επισκέπτεται την πατρίδα για διακοπές και σχεδόν πάντα στην Μύκονο. Το νησί γίνεται δεύτερο σπίτι της ενώ η ίδια συστήνεται ως “οδοντίατρος των σταρ του Χόλιγουντ”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τελικά κάποια στιγμή επιστρέφει στην Αθήνα όπου νοικιάζει ένα χώρο, για να στεγάσει το οδοντιατρείο της, στο Κολωνάκι. Γίνεται πολύ γρήγορα γνωστή στους κύκλους πλουσίων και επωνύμων ενώ είναι η πρώτη που φέρνει στη Ελλάδα το laser λεύκανσης και προτείνει στους ασθενείς να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά ενώ εκείνη…”σκαλίζει” τα δόντια τους!
Λέγεται ότι πίσω από την “επιθετική” στρατηγική προβολής της, κρύβεται ο επιχειρηματίας Χρήστος Βατσέρης. Πολλά έχουν ειπωθεί για τους δυό τους και μάλιστα ενώ ο επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος. Εκείνος φέρεται να την έπεισε ότι όσο περισσότερο προβάλλει τον εαυτό της στα μέσα, τόσο καλό θα κάνει στην καριέρα της και στην ίδια. Όλοι νομίζω θυμόσαστε τις δημόσιες εμφανίσεις της στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Η υπερέκθεσή της αυτή όμως δεν άργησε να αποβεί μοιραία για την ίδια. Στα μέσα του 2000 εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που εκθείαζαν τα επαγγελματικά και μη προσόντα της. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος αντέδρασε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων της επέβαλλε το 2001 τρεις πειθαρχικές ποινές.
Η ίδια προσέβαλε τις ποινές στα διοικητικά δικαστήρια, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Με μια δικαστική διαμάχη που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια, τελικά οι ποινές επικυρώθηκαν το χρονικό διάστημα 2005-2008. Και 14 χρόνια μετά τα δημοσιεύματα η ποινή έγινε “αμετάκλητη” σε 6μηνη αθροιστικά προσωρινή παύση από την άσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος.
Δείτε ολόκληρα τα άρθρα εδώ και εδώ

(Visited 691 times, 1 visits today)

Last modified: July 28, 2022

Close